Kaartverkoop tweede jubileumavond Schrobbelèr gestart!

Zat jij vorig weekend ook helemaal klaar om kaarten te kopen voor de Schrobbelèr Surprise Party, maar is dat helaas niet gelukt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk een extra feestavond aan. De extra avond staat op vrijdag 29 september 2023 op het programma in de Koepelhal. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en gaat hard!

Schrobbelèr bestaat dit jaar vijftig jaar en dat willen ze met de hele stad vieren. Ze willen nog niet teveel verklappen over dit feest, maar denk aan de gezelligste artiesten, veel confetti en een onvergetelijke avond helemaal in Schrobbelèr-sfeer. De avond begint om 19:30 uur en de organisatie laat alvast weten dat het aan te raden is om op tijd te komen. De hele avond zit namelijk bomvol verrassingen.

De kaarten voor zaterdag 30 september gingen afgelopen zondag in de verkoop. Die avond was binnen enkele minuten uitverkocht. “We ontvingen tientallen mailtjes en telefoontjes nadat we de eerste avond zo snel uitverkocht hadden, mensen waren enorm teleurgesteld als ze achter het net hadden gevist,” vertelt Jan Eijsermans, commercieel directeur bij Schrobbelèr. Hij kon dan ook geen andere oplossing bedenken dan heel snel de mogelijkheden te gaan bekijken voor een extra avond. “We hebben gelijk de telefoon gepakt om te zien of alle betrokken partijen open staan om ook de vrijdag mee te werken aan een onvergetelijk feest,” aldus Eijsermans

Over Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt, komt Schrobbelèr op tafel. Een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het was nog lekker ook. Vanuit zijn huisbarretje ‘Bij den Schrobbelaar’, ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Een gewaardeerde sfeerverhoger.

Schrobbelèr bevat 21,5% alcohol en is gemaakt op basis van 43 kruiden. In één kruik zit de wettelijke hoeveelheid suiker. Daarom is het, ook volgens de wet, een kruidenlikeur. De samenstelling van Schrobbelèr is, zelfs na al die jaren, een goed bewaard familiegeheim. Deze kruiden bepalen namelijk de kenmerkende smaak van de likeur. Andere ingrediënten, zoals suiker en alcohol, komen van de suikerbiet. Het mengen van alle ingrediënten gebeurt in de Schrobbelèr-distilleerderij.

Meer informatie

Het wordt een ware Schrobbelèr Surprise Party. Een hoop houden ze dus tot het allerlaatste moment geheim. Maar geloof ons: hier wil je bij zijn. Het is een feest voor 18 jaar en ouder. Wil jij erbij zijn? Koop je kaarten online. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het feest en het vijftigjarig jubileum van Schrobbelèr? Volg ze dan op Facebook en Instagram.

En bekijk ook even deze website! Daar staat alles wat je moet weten.