Kamperen deze zomer? Hier haal je de beste kampeerspullen in regio Tilburg

kampeerspullen

Hup de tent achterin de auto en de weg op! Veel Tilburgers zullen deze zomer, buiten het vieren van vakantie in eigen stad, de camping opzoeken. Of dat nu in Nederland, België, Frankrijk of Italië is. Ben jij ook van plan om te kamperen? En kun je nog wel wat kampeerspullen gebruiken? Zit zijn de zaken in regio Tilburg waar ze zéker even langs moet gaan.

Kampeerwinkels in Tilburg

De Bever

Denk je aan outdooractiviteiten, backpacken of kamperen, dan denk je natuurlijk aan De Bever. De zaak verhuisde vorig jaar van het Koningsplein in de binnenstad, naar een mega pand aan Ringbaan Zuid. Van tenten, tafels, stoelen en hangmatten tot aan kooktoestellen, scheerlijnen en zaklampen: je vindt het er allemaal! En je krijgt ook nog eens goed advies van de medewerkers.

  • Ringbaan Zuid 9, Tilburg
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

Decathlon

Midden in de binnenstad en ook nog eens heel goed betaalbaar. Bij Decathlon vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt als je deze zomer wilt gaan kamperen. Het is met name een fijne winkel voor mensen die iets minder willen besteden aan kampeerspullen of mensen die het voor het eerst gaan proberen. Je hebt er namelijk al een tweepersoonstent vanaf €24,99.

  • Pieter Vreedeplein 165, Tilburg
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

Perry Sport

Als je bij Perry Sport alleen denkt aan sportkleding en -schoenen, dan heb je het mis. De winkel, met twee locaties in Tilburg, heeft namelijk ook een aanbod in kampeerspullen. Denk hierbij aan tenten, luchtbedden en kookgerei. En mocht je tijdens je kampeervakantie graag veel willen gaan wandelen: je hebt bij Perry Sport ook een ruim aanbod aan wandelkleding, -schoenen, -sandalen en -stokken.

  • Schouwburgring 43 & Aabestraat 26, Tilburg
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

Sportief Tilburg

Nog een hele goede tip: ga eens een kijkje nemen bij Sportief Tilburg. De outdoor & wintersportwinkel in het zuiden van Tilburg biedt van alles aan voor de ervaren én minder ervaren kampeerder. Sportief Tilburg is overigens ook de place to be voor handige kampeergadgets. Denk hierbij aan een inklapbare fluitketel, een vuur-aanmaak-stok en multifunctioneel bestek.

  • Professor Goossenslaan 26, Tilburg
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

Recreatiestore.nl

Het is misschien geen fysieke winkel, maar wel een échte Tilburgse online shop. RecreatieStore biedt een ruim assortiment aan kampeerartikelen aan: van kampeerstoelen tot sanitair en van luifels tot scheerlijnen. Je bestelling wordt (boven de €75,-) gratis geleverd en als je voor 15.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Ook fijn: je kunt altijd bellen voor advies!

  • Bekijk hier de webshop

Grote kampeerwinkels in de regio

Linberg

Wil je buiten Tilburg eens een uitstapje maken naar een kampeerwinkel. Dan is Linberg (gelegen in Molenschot) een hele goede optie. Ze hebben een groot aanbod in caravans, tenten, luifels en kampeergerei, inclusief een showroom. En ook als je niet van plan bent om een grote aankoop te doen, zoals een caravan of luxe tent, is het alsnog leuk om het ruime aanbod te bekijken.

  • Rijksweg 231, Molenschot
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

De Wit

Denk je aan een Brabantse winkel met een enorm aanbod aan kampeerspullen, dan denk je al vrij snel aan De Wit in Schijndel. Al meer dan 70 jaar is dit een begrip in de kampeerwereld. Het is misschien een half uurtje rijden, maar dan heb je wel meteen ook een leuk dag-uitstapje te pakken!

  • Rooiseweg 22, Schijndel
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod

Coppens Rekreatie

Caravans, campers, tenten, kampeerartikelen, outdoorkleding en nog veel meer. Bij Coppens Rekreatie hebben ze het allemaal. Deze kampeerwinkel in Best staat onder andere bekend om de grote collectie aan tweedehands campers en uitgebreide collectie aan voortenten en luifels. Neem dus zeker eens een kijkje in de showroom.

  • I.B.C.-weg 1, Best
  • Bekijk hier alvast eens het aanbod