Nieuws

e-kappers
Let op! Dit artikel is al 552 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kappers voorlopig gesloten: John Beerens zet gratis e-kappers in zodat je thuis naar de kapper kunt

We waren allemaal aan de buis gekluisterd toen Mark Rutte ons vertelde dat de maatregelen die nu gelden, worden verlengd tot 19 mei. Dat betekent dat de kappers voorlopig ook nog niet open mogen. Zit je dan met je uitgroei, dode punten en kapsel dat volledig uit model is. Gelukkig speelt John Beerens hier met de e-kapper handig op in. 

Veel Tilburgers maken al gebruik van de e-kapper van John Beerens. Ook Leo Alkemade liet zich adviseren.

Benieuwd naar meer video’s van de E-Kapper? Check het YouTube-kanaal van John Beerens.

Wat doen de e-kappers van John Beerens?

De e-kappers van John Beerens gaan mensen die advies nodig hebben via een (video)call begeleiden en helpen. Denk hierbij aan mensen die hun uitgroei moeten bijwerken, dames die kort haar hebben en het model kwijtraken of gewoon een haarbehandeling die de klant nu liever thuis doet. De e-kapster begeleidt de klant stap voor stap door het proces om er zo samen voor te zorgen dat haar/zijn coupe in deze coronatijden er nog pico bello uitziet! E-kapsters begeleiden hun klant ook bij het aankopen van de juiste haarproducten voor het gewenste haar resultaat.

Doel van e-kappers?

Eigenaar John Beerens van De John Beerens Haarstudio en beauty webshop JohnBeerens.com laat weten dat het niet kunnen bezoeken van de kapper veel meer doet met mensen dan we denken. “Er kwamen steeds meer telefoontjes binnen van dames die zich geen raad meer weten met hun haar en het doet wel wat met je, als je ze niet verder kunt helpen wegens de omstandigheden nu. Met dit initiatief hopen we heel Nederland, jong en oud, man en vrouw te helpen om ook hun haarroutine te kunnen behouden gedurende de coronacrisis. Zo dragen wij ook ons steentje bij in deze roerige tijden!”

Kortingscode

Ook hebben we nog iets tofs voor je! Een kortingscode van 10%. De code is geldig op ongeveer alle producten van JohnBeerens.com. Zo kun je gratis advies krijgen van de professionals van John Beerens en kun je verschillende producten ook nog eens met korting aanschaffen. De kortingscode is: TILBURG10 en is geldig tot en met 6 mei 2020.

Wil je de e-kapper uitproberen?

Is je coupe aan een opfrisbeurt toe? Dan kun je een afspraak maken door te mailen naar e-kapper@johnbeerens.com of direct te bellen met een e-kapper via het telefoonnummer: 06-11212769. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00 uur en zaterdag 09:00 – 17:00 uur.

Reageer op dit bericht