Karaokeshow, bier proeven en Squid Game in het Spoorpark: Check hier de leukste uittips dit weekend!

Zin om dit weekend weer lekker op pad te gaan? Wij hebben ook deze week de leukste uittips van Tilburg voor jullie op een rijtje gezet! Lees snel verder.

Tante Joke Karaoke Show

#1: Proeverij van exclusief speciaalbiertje en bijpassende bonbon bij Friandries 

Chocolade- en bierliefhebbers opgelet! Friandries is een supertoffe samenwerking aangegaan met Brouwerij Frontaal uit Breda. Ze hebben een limited edition speciaalbiertje uitgebracht dat de naam ‘Talking Heads’ heeft gekregen. Wil je dit heerlijke biertje en de bijpassende bonbons komen proeven? Dat kan op vrijdag 16 en zaterdag 17 september! Tussen 12:00 en 20:00 uur ben je welkom om het biertje en de bonbons te proberen in de winkel van Friandries aan de Willem II-straat.

 

#2: MANIFY Out of office bij Nondejeu

Borrels, wij houden er van! Op vrijdag 16 september organiseert MANIFY Out of office. Om de zomer in stijl af te sluiten vindt de borrel plaats bij NondeJeu op het Pieter Vreedeplein. Iedere editie van MANIFY Out of office is maatwerk en vormgegeven om de bezoeker onder te dompelen in de beleving. Wat je kunt verwachten? DJ’s, speciaalbiertjes, gratis Jeu de Boules voor iedereen én trendy streetfood! Een ticket inclusief een welkomstbiertje kost €13,50. Je mag komen borrelen van 17:00 tot 23:00 uur.

 

#3: Tante Joke Karaoke Show in Poppodium 013

Zing je graag onder de douche? Op vrijdag 16 september tussen 20:00 en 22:30 uur kun je je zangkunsten ook laten horen bij Poppodium 013. Bij de Tante Joke Karaoke Show zing je foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een ticket kost €15,20.

 

#4: Vlooienmarkt bij het Koning Willem II Stadion

Zin om lekker te struinen tussen verschillende kraampjes? Bij het Koning Willem II Stadion staat er op zondag 18 september weer een vlooienmarkt op het programma. Er staan tussen 10:00 en 17:00 uur zo’n 250 marktkramen opgesteld. Particulieren verkopen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei. Er zijn dus mega veel koopjes te halen. De entree is €3,-.

 

#5: TilburgCastle in het Spoorpark

Op zondag 18 september wordt het Spoorpark omgetoverd tot een heus springparadijs. TilburgCastle is een unieke sport- en speldag die nog niet eerder in Tilburg heeft plaatsgevonden. Door het park staan 10 unieke spellen die je doorloopt. Het is een mix van de Netflix serie Squid Game en het Japanse entertainmentprogramma Takeshi’s Castle. Kosten zijn €7,50 per persoon. Ook kun je je inschrijven met een team van 4 tot 6 personen voor €25,-. Het ochtendprogramma duurt van 11:00 tot 13:00 uur en is voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. ’s Middags kun je vanaf 16 jaar meedoen aan de teamcompetitie. Dit duurt van 13:30 tot 17:30 uur.

#6: Willem II en Tilburg Trappers

Vrijdagavond de 16e staat in het teken van topsport. Willem II trapt in eigen huis om 20.00 uur af  tegen Jong AZ. Op hetzelfde tijdstip start de ijshockeywedstrijd van Tilburg Trappers tegen het Duitse Füchse Duisburg.

#7: Shoppen in het centrum met opruiming bij Boekhandel Gianotten Mutsaers

Het is eindelijk weekend. Natuurlijk kun je ook gaan shoppen in het centrum van Tilburg. Combineer jouw dagje shoppen met een heerlijke lunch op het terras en aansluitend een diner bij een van de vele eetgelegenheden die de stad rijk is. Check vooral ook boekhandel Gianotten Mutsaers in de Emmapassage. Daar start zaterdag de opruiming. Met het herfstachtige weer voor de deur ben jij verzekerd van een goed boek voor een zacht prijsje.

Fijn weekend!

Meer uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor theater, workshops en veel meer!