Kenneth Verhoeven nieuwe Prins van Kruikenstad: Paul van den Hurk adjudant

kenneth verhoeven

Kenneth Verhoeven (39) is de nieuwe prins van Kruikenstad. Als Prins Knet d’n Irste neemt hij het stokje over van Prins Etienne. Paul van den Hurk wijkt als adjudant aan zijn zijde. Dat werd tijdens de Elfde van de Elfde in de Stadhuisstraat bekendgemaakt. 

Het motto dit jaar: Zòt zèèn is zo gèk nòg nie.

Samen groen-oranje

Na maanden lang geheimhouding mogen Prins Knet d’n Irste en Adjudant Paul eindelijk vrijuit praten over hun nieuwe rol. Maar dat wil niet zeggen dat de heren al die tijd stil hebben gezeten. Ze hebben al nagedacht over hoe ze de missie van Kruikenstad – samen groen-oranje – vorm kunnen blijven geven op een manier die past bij het huidige tijdsbeeld. “Het stadsaanzicht, de Tilburger en de manier van carnaval vieren is door de jaren heen veranderd. Daar ligt een mooie uitdaging” licht Prins Knet toe.

Sterk duo

Meer lezen over de nieuwe Prins en Adjudant? Op dinsdag 12 november publiceert de carnavalsstichting een interview op de website. 

Foto’s Elfde van de Elfde

Ben je benieuwd naar de foto’s van Elfde van de Elfde. De foto’s die door Jules van Iperen zijn gemaakt, vind je op onze website vanaf dinsdagochtend.