Kennis maken met kanoën tijdens de kanodriedaagse

Kanovereniging Oisterwijk organiseert ook dit jaar weer een kanodriedaagse. Deze zal plaats vinden op de avonden van 19, 20 en 21 juni. Op deze avonden kan iedereen laagdrempelig kennis maken met de kanosport. We starten met een workshop waarna twee mooie tochten in de omgeving volgen.

De kanodriedaagse is voor iedereen. Voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen, of zelfs het hele gezin. Tijdens de kanodriedaagse leer je de basis van de het kanoën in een eenpersoons kajak. Daarnaast zie je de omgeving van Oisterwijk vanuit een ander perspectief.


Na deze laatste tocht is er mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje nader kennis te maken met de kano vereniging. Dan merkt u vanzelf dat we ons zeker niet beperken tot vlakwater varen maar vooral ook het wildwater door ons word opgezocht.  Als u op deze avond besluit lid te worden van Kano Vereniging Oisterwijk betaalt u geen inschrijfgeld. 


Deelname aan deze kanodriedaagse kost in totaal € 25.- (inclusief begeleiding en kanomateriaal). Voor deze avonden geldt een minimum leeftijd van 8 jaar én u moet in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A. Maximaal 30 deelnemers. 


Meld je aan via:  
www.kvoisterwijk.nl