Kensington, Krezip, Danny Vera & meer: Spoorpark Live maakt volledige line-up bekend!

Driemaal scheepsrecht voor Spoorpark LIVE! Het splinternieuwe festival kon vanwege de bekende pandemie jarenlang niet doorgaan, maar op 18 & juni is het eindelijk zover. Dan neemt het festival het Tilburgse Spoorpark over. En wel op zaterdag 18 & zondag 19 juni 2022. De volledige line-up is inmiddels bekend. Lees snel verder. 

Foto: Bart Heemskerk

Onder meer Lucas Hamming, Ruben Annink en lokale helden zoals Simon Keats en Christopher Green zijn toegevoegd aan de al imposante line-up. Want ook namen als Kensington, Krezip, Goldband, Di-rect, Danny Vera en vele anderen beklimmen het podium. De reguliere tickets zijn bijna uitverkocht. Bijna: dus er zijn nog een aantal tickets te koop.

Het festivalterrein bestaat uit meerdere podia. Zo is er voor ieder wat wils te zien op het festival.

Lokale artiesten

Naast de grote namen die optreden, vindt het festival het belangrijk dat lokaal talent een podium krijgt. Naast Simon Keats treden ook andere lokale helden op. Denk aan de Brabantse singer-songwriter Frank Rae, het Tilburgse duo Kees & Kuuk en Pelle & Pelle. Ook Tilburger Christopher Green treedt op.

Line-up compleet en timetable bekend

Met deze toevoegingen is de toch al imposante line-up van Spoorpark LIVE compleet. Op hetprogramma staan onder meer Kensington, Krezip, Di-rect, Davina Michelle, Goldband, Suzan &Freek en Danny Vera. Voor Kensington-de grootste band van Nederland-is het een van de laatste shows in de huidige bezetting, aangezien zanger Eloi Youssef een andere weg inslaat. Naast deze grote headliners, valt er ook genoeg te ontdekken tijdens het nieuwe Tilburgse festival. Denk bijvoorbeeld aan namen als Quique en Son Mieux die in rap tempo Nederland veroveren. Ook bijzonder: Gallowstreet. Een modern en dansbaar blazersensemble.

Wil je weten wie er wanneer speelt? De volledige line-up en timetable zijn te vinden op de website. 

Meer informatie

De reguliere verkoop van het festival is bijna uitverkocht. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop. Wil je erbij zijn? Ga dan snel naar de website en koop je tickets.