Heel Nederland volgt de Tilburgse kermis via Kermis FM

Kermis FM

Meer dan een miljoen bezoekers, meerdere kilometers aan attracties en heel veel feestjes. De Tilburgse kermis strijkt weer neer in de binnenstad. Kermis FM is er tien dagen lang bij en zendt landelijk uit via radio, tv en op internet. Als je live op de hoogte wil blijven van alles dat zich op de kermis afspeelt, hoef je dus alleen maar je radio, televisie, computer, smartphone of tablet aan te zetten!

Kermis FM

Op Kermis FM TeeVee is één van de grootste evenementen van Nederland de hele dag live te volgen. Maar tussendoor kun je bijvoorbeeld ook even de spieren laten werken met De Kermis in Beweging en gaan ze iedere dag naar een andere stad in De Kermis Komt Je Halen.

Online

Via internet alle ontwikkelingen op de Tilburgse kermis volgen, is ontzettend makkelijk. Kind kan de was doen. Je kunt het zo gek niet verzinnen wat betreft online kanalen of Kermis FM is er aanwezig. Denk aan Facebook, Twitter, Instragram of Snapchat. En via een liveblog is alles real-time te volgen!

Radio

Met je radio aan op 105.9 FM kom je in de juiste stemming voor de Tilburgse kermis. Kermis FM brengt namelijk de grootste kermis-hits en live-verslagen vanuit iedere kermishoek naar jou toe. En natuurlijk zijn er weer bekende radiomakers te horen, zoals Igmar Felicia (SLAM!), Lars Boele (100%NL), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2) en Amber Brantsen (NOS), samen met nieuw talent, onder wie Rob Janssen (NPO 3FM), Tessa Mol (KXradio) en Tom van der Weerd (SLAM!).

Televisie

Vanaf de openingsdag van de Tilburgse kermis, op vrijdag 21 juli, is Kermis FM TeeVee via Ziggo te zien op kanaal 999. In Tilburg zijn de uitzendingen ook via Omroep Tilburg te volgen. Op Roze Maandag zie je Kermis TeeVee ook op NPO 101TV (Ziggo kanaal 128 en KPN kanaal 314).

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: