Kermis, Vlooienmarkt & veel meer: 11x leuke uittips in de regio Tilburg dit weekend!

weekend uittips

De vakantie zit er voor de meesten echt op. Maandag starten de colleges voor studenten alweer en de meeste Tilburgers zijn weer aan het werk. Tijd om lekker te ontspannen en leuke dingen te doen dit weekend dus. Lees snel verder voor de leukste uittips op 26, 27 en 28 augustus. 

#1: Redhead Days

Het hele weekend staan de Redhead Days in Tilburg op het programma. Er zijn allerlei activiteiten. Zo wordt er in het Spoorpark veel georganiseerd. Van feestjes tot workshops en veel meer.

#2: Arbie’s Beachborrel

Bij Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot staat vrijdagavond weer een nieuwe beachborrel op het programma. Deze keer staat Italië centraal. Er zijn pizza’s, is genoeg Italiaans schepijs en lekkere Limoncello Spritz. Uiteraard is er ook een dj.

#3: Golfgame night bij Prise d’Eau

Wil jij leren golfen? Vrijdagavond staat er weer een golfgame night op het programma. Je kunt verschillende spellen spelen, krijgt een drankje naar keuze, shotje Schrobbelèr en bitterballen. En dat allemaal voor €17.50.

#4: André Rieu concert bij Pathé

Geen zin om helemaal naar Maastricht te rijden, maar wel genieten van het concert van André Rieu? Op zaterdag en zondag kun je bij beide Tilburgse vestigingen van Pathé genieten van dit prachtige concert.

#5: Kermis in Udenhout

Nog niet genoeg gehad van de Tilburgse kermis? In Udenhout staat van zaterdag tot en met dinsdag een kermis op het programma. Er zijn zo’n tien tot twaalf attracties en bij de omliggende horeca wordt van alles georganiseerd.

#6: Terrasfestival Le Jardin

In de Smederijtuin in de Spoorzone geniet je zaterdag wederom van terrasfestival Le Jardin. Wat je kunt verwachten? Een pop-up festival met lekkere tunes en verkoelende drankjes.

#7: Buitenbioscoop bij De Nieuwe Vorst

In de binnentuin van De Nieuwe Vorst staat zaterdagavond weer een nieuwe buitenbioscoop op het programma. De film Parasite wordt vertoond. Je bepaalt zelf wat je wilt betalen. Het is namelijk een pay-what-you-want evenement.

#8: Vlooienmarkt in Rijen

Op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld staat zondag een grote rommelmarkt op het programma. De vlooienmarkt duurt van 10:00 – 17:00 uur en er staan zo’n 200 kramen.

#9: Boeken rond het Paleis

Een van de grootste boekenmarkten van Zuid-Nederland staat zondag op het programma in de Tilburgse binnenstad. De markt duurt van 10:00 – 17:00 uur. Er is ook een mooi literair programma samengesteld.

#10: Beatlesmiddag bij Het Witte Kasteel

Zondag staat er een Beatlesmiddag op het programma bij Het Witte Kasteel. De Yellow Submarines treden op en de entree is gratis. Het optreden begint om 15:30 uur.

#11: The Stage bij De Nieuwe Vorst

Zondag staat er weer een nieuwe editie van The Stage op het programma bij De Nieuwe Vorst. Verschillende literaire en muzikale artiesten met diverse achtergronden ontmoeten het publiek. Er zijn nog tickets te koop.

Meer uittips

Ben je op zoek naar meer leuke uittips in Tilburg? Check dan vooral onze uit-agenda voor meer activiteiten, exposities en veel meer!