Kermiswethouder Dols kijkt tevreden terug op vakantiekermis: ‘groot compliment naar alle betrokkenen’

De vakantiekermis zit erop. Tien dagen lang kon je op drie pleinen in de stad genieten van zo’n vijftig attracties. Daarmee had een kermisstad als Tilburg ondanks de huidige situatie omtrent corona alsnog een stukje kermisbeleving in de stad. Kermiswethouder Rolph Dols kijkt tevreden terug. 

Foto header: Jules van Iperen

“Ik ben tevreden over de kermis die we met elkaar hebben neergezet. Binnen de beperkingen en maatregelen hebben we samen gezocht naar de mogelijkheden om kermis met elkaar te kunnen vieren. In de afgelopen tien dagen was het kermisterrein in Tilburg het best gereguleerde stukje Nederland. Het plan was goed. En nu op de laatste dag kan ik met recht zeggen dat we daar ook echt in geslaagd zijn. Een groot compliment aan alle betrokkenen.”

De kermis wordt momenteel afgebouwd. Overigens niet helemaal: het reuzenrad op de Spoorlaan blijft tot 17 september staan. Ondernemers krijgen de kans om hier leuke dingen in te organiseren.

Foto’s vakantiekermis

Ben je benieuwd naar de foto’s van de vakantiekermis? Check ze dan in onze fotoalbums.

Vakantie in eigen stad

De vakantiekermis was onderdeel van de campagne ‘Vakantie in eigen stad’. Omdat vele Tilburgers niet op vakantie gaan door de huidige situatie, wordt de stad ingericht als vakantiestad. Met leuke activiteiten, uitgelichte zaken en veel meer. Al met al is het goed vertoeven in Tilburg.

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.