logo

Kerstboom uit huis: 5x tips om de leegte in jouw huiskamer op te vullen

Groenrijk

In de straten liggen nog de laatste dennennaalden, vuilnismannen zijn nog druk bezig met het ophalen van de kerstbomen en de sfeerverlichting verdwijnt langzaam uit het straatbeeld. De kerstboom is weer afgetuigd en opgeruimd. Heb jij ook last van de lege plek die nu overblijft? Wij geven vijf tips om jouw kerstboomleegte op te vullen. 

Hiervoor hebben we hulp gevraagd aan GroenRijk Tilburg.

Kerstboomleegte opvultips

Tip 1: Kamerplanten

Een grote kamerplant brengt je huis tot leven. Breng het groen terug door bijvoorbeeld een mooie Monstera, Alocasia of Strelitzia. Zeggen deze namen je niks? Bekijk deze en andere kamerplanten op de website van Groenrijk.

Ga je liever voor meerdere kleine kamerplanten? Groenrijk heeft nu ook een leuke actie: de verrassingskar. Voor €29,99 wordt er speciaal voor jou een kar gevuld ter waarde van €50,- Let op! Deze zijn alleen te bestellen via Click & Collect en mag je zelf in de winkel komen ophalen.

Tip 2: Verlichting

Mis jij ook die kleine, fonkelende kerstlampjes? Breng wat extra licht terug in deze donkere dagen. Met een goede mix van verlichting creëer je eenvoudig een sfeervolle woonruimte. Wanneer je het licht richt op een hoek die de aandacht verdient, zullen je gasten onbewust naar de verlichte items kijken. Kijk verder voor een mooie, grote hanglamp of juist voor een subtiele tafellamp.

Tip 3: Droogbloemen

Geef je leegte een bloemenboost. Ze zijn er in alle kleuren, vormen en texturen om een speelse en extravagante sfeer te creëren. Droogbloemen en droogboeketten zijn weer helemaal on trend! Je kunt natuurlijk zelf je bloemen drogen, of je kiest voor bloemen die al pre-gedroogd zijn.

Tip 4: Wanddecoratie

Heb jij na de kerstvakantie ook moeite met op tijd komen? Hang een grote klok aan de wand. Misschien helpt dit je om op tijd je schoenen aan te trekken voor vertrek. Of denk aan een spiegel. De ideale mix tussen functioneel en stijlvol. Voor een snelle blik op je uiterlijk, maar het zorgt ook voor meer ruimte in je kamer.

Tip 5: Meubel

Pak het groots aan met een echte eyecatcher! Een leuke fauteuil of loungestoel? Bij Groenrijk hebben ze bijvoorbeeld mooie hangstoelen in het assortiment. De Sturdy of Atol passen prima op de plek van jouw oude kerstboom.

Ophalen of bezorgen

Groenrijk Tilburg werkt met twee verschillende systemen. Koop je iets in de webshop dan wordt je nieuwe aanwinst bij je thuisbezorgd. Wil je jouw nieuwe plant ophalen in de winkel? Dan kies je voor Click & Collect. Vul online het formulier in of mail/bel/whatsapp met de winkel aan de Stokhasseltlaan 39 in Tilburg.