Kerstliefhebbers opgelet: GroenRijk Tilburg opent gloednieuwe kerstafdeling met de laatste trends!

Groenrijk kerst

Het team van GroenRijk Tilburg heeft overuren gedraaid! Vrijdag 21 oktober is de opening van de magische kerstshow van GroenRijk Tilburg. En wist je dat GroenRijk ook een winterfestival organiseert in november? Lees snel verder om op de hoogte te blijven!

Bij GroenRijk kun je van alles verwachten. Zo zijn er vanaf vrijdag 21 oktober veel verschillende kerstthema’s en natuurlijk kunnen de nieuwste wintertrends van 2022 niet ontbreken. GroenRijk Tilburg heeft zoals altijd ook een groot assortiment van (kunst)kerstbomen en prachtige verlichting voor binnen en buiten.

Winter Love Festival

Op 3, 5 en 6 november organiseert GroenRijk het Winter Love Festival. Laat jezelf inspireren door de kerstversiering in het tuincentrum. Vanaf het moment dat je het tuincentrum binnenloopt, barst het winterfeest los, de kerstversiering lacht je toe en je ruikt de geur van lekkere winterse hapjes. Er zijn veel activiteiten, workshops en andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Maar dat is nog niet alles. Tijdens de feestelijke opening van het festival op 3 november kunnen klantenkaarthouders profiteren van 20% korting op alles!

De mooi versierde festivalarea’s staan in het teken van verschillende optredens, de nieuwste trends, workshops, eetplekken én er zijn veel leuke dingen te doen voor kinderen (denk aan schminken, koksmutsen versieren en meer). En natuurlijk kan een beker warme chocomel of Glühwein niet ontbreken tijdens het Winter Love Festival.

Bovendien kun je in het ‘do-it-yourself’ atelier je creativiteit helemaal kwijt. Maak de mooiste kerstbomen onder begeleiding van professionele workshopleiders en decoreer je een eigen koksmuts. Een bezoekje aan het Winter Love Festival is leuk voor het hele gezin.

Meer info

Wil je meer informatie over wat GroenRijk Tilburg te bieden heeft tijdens de feestmaanden? Neem dan vooral een kijkje op de site en op het facebook– en instagramaccount van GroenRijk.