De lekkerste kerstmenu’s in Tilburg en omgeving

*Update* bekijk hier de lekkerste kerstmenu’s in Tilburg en omgeving van 2016

Geen zin in de gigantische drukte bij supermarkten, zit je niet te wachten op een ontploffing in je keuken en ruzie met je partner tijdens de feestdagen? Dan kun je er misschien beter voor kiezen om lekker uit eten te gaan tijdens kerst in plaats van zelf een kerstdiner verzorgen.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, wij hebben heerlijke kerstmenu’s in Tilburg voor je verzameld.

De lekkerste kerstmenu’s

Villa de Vier Jaargetijden

Op misschien wel de mooiste locatie van de Tilburgse binnenstad kun jij tijdens eerste kerstdag genieten van een heerlijke kerstlunch. De chef-kok heeft een heerlijk menu samengesteld en voor de kids is er genoeg vertier. Zij mogen namelijk onder begeleiding van de keukenbrigade de keuken in!

Riddershoeve

Bij de Ridderhoeve in Berkel-Enschot serveren ze zowel op eerste- als tweede kerstdag een culinaire kerstlunch en kerstdiner. Ga je liever op kerstavond? Dan heb je de keuze uit een 4-gangen of 5-gangen keuzediner. En alsof dat nog niet genoeg is kun je op tweede kerstdag bij de Riddershoeve terecht voor een voortreffelijke High Tea, geheel in kerststijl natuurlijk.

Taste!

Onlangs werden ze beloond met 12 punten in de GaultMillau en ook met kerst kun je heerlijk dineren bij Taste!. Je hebt de keuze uit zes verschillende gerechten die door chef-kok Mike van Strien zijn samengesteld. Tijdens Kerstmis op zoek naar culinaire hoogstandjes? Bekijk snel het menu.

Slagroom Eten & Drinken

Op eerste kerstdag zijn ze gesloten maar op tweede kerstdag kun je bij Slagroom Eten & Drinken genieten van een lekker 3-gangen diner voor €24,50. De gerechten zijn seizoensgerelateerd en de koks van Slagroom kennende wordt het een heerlijk diner.

The Talk

Bij The Talk op de Heuvel dineer je tijdens Kerstmis wel voor een hele schappelijke prijs: €29,50 voor 4-gangen. Natuurlijk mogen typische kerstgerechten zoals hert en kreeftensoep niet ontbreken op het menu. Nieuwsgierig naar het volledige menu?

Eethuis Twintig

Bij Eethuis Twintig betaal je voor een 5-gangen menu €57,50. Leuk aan Eethuis Twintig: het eten is op niveau en ook in het kerstmenu zijn veel lokale producten verwerkt. Zo zie je onder andere de La Trappe quadruppel en notenbrood van Bikken & Bakken terug in het menu. Eethuis Twintig is beide kerstdagen geopend.

Mo-jo

Natuurlijk mag een sushirestaurant niet ontbreken in dit overzicht. Bij Mo-jo kun je tijdens de kerst zowel brunchen als dineren. Speciaal voor kerstmis zijn er vijftien speciale kerstgerechtjes toegevoegd aan de menukaart. Ook leuk: tijdens kerst hoef je bij Mo-jo geen rekening te houden met een tijdslimiet.

De Druiventros

Een heerlijk 4-gangen a la carte menu of een 3-gangen kerstlunch? Bij de Druiventros hebben ze een mooie menukaart samengesteld voor tijdens de feestdagen. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht!

Het Landgoed

De titel van dit artikel is ‘De lekkerste kerstmenu’s van Tilburg en omgeving’. Vandaar dat we ook het kerstmenu van Restaurant Het Landgoed in Esbeek uitlichten. Zij hebben een heerlijk luxe 6-gangen diner voor €59,50 per persoon op eerste kerstdag. Tweede kerstdag zijn ze gesloten.

Vivian Choo

Zin in een Asian Fusion kerstmenu? Bij Vivian Choo geniet je voor €32,50 van onbeperkt kreeftensoep, zalm sashimi en coquilles. Natuurlijk staan er nog veel meer gerechten op de kaart!