(0)13 x culinair genieten in Tilburg tijdens de feestdagen

kerstmenu tilburg

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent samenzijn met de familie en genieten van heerlijk eten en drinken. Heb jij geen zin om uren in de keuken te staan met het risico dat het zorgvuldig door jou uitgezochte recept tóch mislukt?

[wpbrzone id=23]

In de regio Tilburg kun jij tijdens de feestdagen op verschillende plekken genieten van heerlijke en uitgebreide lunches, brunches en diners. We hebben er een aantal voor jullie verzameld.

Feestelijke brunch bij Villa de Vier Jaargetijden

Op één van de mooiste locaties van Tilburg geniet je op eerste kerstdag van een zeer uitgebreide kerstbrunch. Je wordt ontvangen met een glas prosecco en een huisgemaakte amuse. Hierna geniet je van een voorgerechtenbuffet waarna soep wordt uitgeserveerd. Hierna volgt zowel een vis- als vleesgerecht. Er wordt afgesloten met de befaamde etagère van Villa de Vier Jaargetijden. Extra leuk voor de kids: zij kunnen onder begeleiding van de keukenbrigade zelf chocoladebakjes maken, vullen en versieren.

Viergangendiner met mooie film bij Cinecitta

Bij Cinecitta kun je zowel op Eerste als Tweede Kerstdag genieten van een viergangendiner. Dit diner wordt ‘s-middags geserveerd. Optioneel kun je na afloop van het diner genieten van een mooie film. Je hebt de keuze uit drie bijzondere films: ‘A Streetcat Named Bob’, ‘Frantz’ en ‘La La Land’.

Kerst High Tea bij Puur Mercure

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij Puur Mercure genieten van een heerlijke High Tea. Je wordt ontvangen met prosecco, een voorgerechtje en daarna geniet je van een etagère vol met sandwiches en zoetigheden. Als afsluiter serveert de keukenbrigade een dessert uit. Extra leuk: je krijgt ook een cadeautje. Hou je niet zo van thee? Geen probleem! Ze serveren uiteraard ook andere dranken.

Elusive verzorgt jouw kerst

Geen zin om zelf een vijfgangendiner te bereiden en voor je gasten te serveren? Maar ook niet om de deur uit te gaan? Elusive heeft voor jou dé oplossing. Op 24, 25 en 26 december kun je verschillende arrangementen afhalen of laten bezorgen. Daarvoor moet je van te voren wel even bestellen. Van drie tot zes gangen en met of zonder bijpassende wijnen: Elusive is flexibel en zorgt ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten van de feestdagen.

À la carte dineren bij L’Orangerie

Op eerste kerstdag zit het restaurant op de Korte Heuvel al helemaal vol geboekt. Op Tweede Kerstdag hebben ze nog een aantal plekjes vrij. Vanaf 16:30 uur ben je welkom om te genieten van een vier- of vijfgangenmenu. Heb je zin om je tijdens tweede kerstdag volledig in de watten te laten leggen? Reserveer dan snel.

Lunchen of dineren bij Auberge du Bonheur

Een locatie met meer kerstsfeer dan Auberge du Bonheur, ga jij waarschijnlijk niet vinden in Tilburg. Tijdens kerst serveren ze vanaf 12:00 uur een lunch, bestaande uit vier gangen. Ga jij liever dineren? De aanvang van het diner is om 18:30 uur. Ben jij een culinaire fijnproever? Dan mag jij dit kerstmenu niet missen. De keukenbrigade van Auberge du Bonheur serveert onder andere het winnende gerecht van Tilburg Culinair: een varkenswang met eendenlever, rode biet en truffel.

Feestelijk viergangendiner bij Eethuis Twintig

In een stijlvolle locatie op één van de Tilburgse hotspots – de Piushaven – geniet je tijdens kerst van een heerlijk viergangendiner. Je hebt per gang meerdere keuzes en voor de kids heeft de keukenbrigade een speciaal menu samengesteld. Vergeet niet om van te voren te reserveren. Heb je speciale wensen? Geef die bij het reserveren ook eventjes door.

Culinaire Japanse hoogstandjes bij Otori

Liefhebbers van de Japanse keuken weten Otori in Oisterwijk natuurlijk te vinden. Tijdens kerst serveren ze verschillende menu’s met speciale Japanse gerechten. Ook wanneer je nog niet bekend bent met de Japanse keuken is het een aanrader om Otori te bezoeken. Reserveer om zeker te zijn van een plekje.

A&C Hapjes verzorgt jouw feestdagen

A&C Hapjes neemt jou een hoop werk uit handen tijdens de feestdagen. Of je nu een buffet, kleine hapjes, tapas of een koude schotel wilt bestellen, A&C Hapjes zorgt ervoor. Ze bieden deze service tijdens Kerstmis, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag. Je kunt de verschillende hapjes bestellen via de website.

Vier of zes gangen bij Stadskombuis Harboury

In een mooie ambiance aan de Piushaven geniet je tijdens kerst van een vier- of zesgangenmenu. Voorafgaand aan het diner geniet je van twee verse amuses. Het is optioneel om bijpassende wijnen bij de gerechten te laten serveren. Vegetarisch, allergie of dieet? Geen probleem! Stadskombuis Harboury houdt rekening met al je wensen. Wil je het kerstmenu voorproeven? Dat kan tot en met 23 december.

Viergangenmenu bij Lokaal Zeven

Lokaal Zeven op het Pieter Vreedeplein is op kerstavond en Tweede Kerstdag geopend. Ze serveren op kerstavond de reguliere menukaart en op Tweede Kerstdag kun je genieten van een viergangenmenu voor een fijn prijsje. Voor vier heerlijke gerechten betaal je namelijk €29,75. Ze zijn vanaf 13:00 uur geopend.

Driegangenmenu, high tea en high beer bij Slagroom

Bij Slagroom Eten & Drinken op het Piusplein serveren ze op tweede kerstdag verschillende driegangenmenu’s met onder andere verse kreeft. Ook kun je genieten van een kerst- high-tea en high-beer.

Feestdagen bij ’t Lieve Leven

In een mooie omgeving geniet je tijdens de feestdagen van culinaire hoogstandjes. Of je nu wilt lunchen of dineren, het kan bij ’t Lieve Leven in Moergestel. Je hebt de keuze uit meerdere gangen en twee amuses zijn inbegrepen. Voor alle mogelijkheden kun je het beste dit artikel bekijken.