Kerstmis Tilburg 2015: de leukste feestjes

Op bezoek bij familie, veel eten, drinken en volop gezelligheid, dat is Kerstmis. Wil jij het kerstdiner er tijdens de feestdagen lekker afdansen? Er zijn genoeg leuke feestjes tijdens Kerstmis Tilburg 2015. Wij hebben de leukste alvast voor je op een rijtje gezet.

Foto: Pexels

Kerstavond

Studio Tilburg

Op kerstavond organiseren ze bij Studio Tilburg een Christmas Cocktailparty. De hele avond kosten cocktails slechts €4,- en DJ Ser-V zorgt voor heerlijke muziek. Van 21.00 – 04.00 uur gaat het los en de entree is uiteraard gratis.

Café de Boekanier

Bij Café de Boekanier kun je op kerstavond feesten tot 04.00 uur. En omdat de feestmaand al duur is hebben ze een leuke actie. Een flesje Jupiler kost deze avond maar €1,20 en voor een flesje rosé bier betaal je €1,50.

Eerste Kerstdag

Eerste Kerstdag is er voor de nachtbrakers weinig te beleven in Tilburg. Dat is misschien ook maar het beste aangezien het programma op Tweede Kerstdag bomvol is. Wil je toch de hort op? Bar Le Clochard is geopend en bij De Nieuwe Lollipop begint om 22:00 uur Kaatjes Fabulous Christmas party.

Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag is traditiegetrouw een van de leukste stapavonden van het jaar. Wij lichten een aantal top feestjes uit:

  • Grotto in de Oude Warande is van 11.00 – 17.00 uur een winterterras, sfeervuur met voor de kinderen marshmallows, warme chocolademelk, Glühwein en kerstmuziek van koor AkoorT.
  • Loos is terug van weggeweest en organiseert tweede kerstdag een spetterend feest in Poppodium 013.
  • D.J. Huub draait tijdens Terugspoelen bij Extase. Voor €6,- maak je dit feestje mee.
  • Onder andere FeestDJRuud komt langs in Studio tijdens de zesde editie van Soepel. Kaarten kosten €15,-.
  • Van Horen Zeggen is Kerstavond en Eerste Kerstdag gesloten. Met Tweede Kerstdag gaan ze tot 04.00 uur door met een speciale drankactie.
  • Bij De Boekanier organiseren ze een kerstborrel. Je ontvangt een stempelkaart die je kunt laten afstempelen en bij een volle kaart ontvang je leuke kerstgadgets.
  • Ontsnappen aan je schoonouders? Bij Cul De Sac organiseren ze ‘There ain’t no sanity clause‘ vanaf 21.00 uur.
  • Heavens Kitchen verzorgt beats en bites tijdens een nieuwe editie van Dansen in de Hemel. Entree is €10,-.
  • De Nieuwe Lollipop pakt vanaf 22.00 uur uit met X-mas Vibes. DJ Adje wisselt de gezelligste x-mas songs af met de beste house, dance, club en Top40 sounds. Entree is gratis.