Kerstshoppen in Tilburg: alle kerstmarkten op een rij

kerstmarkten in tilburg

Sfeerverlichting, vuurkorven, rode kerstmutsen en opwarmen met warme chocomelk: wij houden ervan. Kerstshoppen kun je natuurlijk in de binnenstad of bij een winkelcentrum in de stad doen, maar ook bij één van de vele kerstmarkten in Tilburg.

Heb jij geen overzicht meer door het enorme aanbod? Wij hebben een aantal kerstmarkten in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Pak je agenda erbij en schrijf mee!

Kerstmarkten in Tilburg

Grote kerstmarkt op het Daniël de Brouwerpark

Amarant organiseert op vrijdag 16 december een grote kerstmarkt. Van 18:00 – 21:00 uur is iedereen van harte welkom op het park aan de Bredaseweg. Er staan verschillende marktkraampjes en je kunt genieten van eten, drinken en live-muziek. De toegang is gratis.

Winterfair op het Stadsplein Forum

Op het Stadsplein Forum in de Reeshof kun je op vrijdag 16 december van 15:00 – 21:00 uur terecht bij de Winterfair. Je kunt de kerstman ontmoeten, genieten van live-muziek en er zijn activiteiten voor jong & oud. De toegang is helemaal gratis.

Wintertuin bij Villa Pastorie

Trek je wanten en sjaals maar van de kapstok, want het gaat sneeuwen in de wintertuin van Villa Pastorie. Er zijn vuurkorven, er is muziek, overal zijn lichtjes en ondertussen kun je rondneuzen bij de verschillende kraampjes. Je kunt op zaterdag 17 december tussen 12:00 – 18:00 uur in de wintertuin terecht en de toegang is gratis.

Kerstmarkt in Berkel-Enschot

Op 18 december wordt er bij Skish in Berkel-Enschot een kerstmarkt georganiseerd. Je kunt onder andere gratis skiën, snowboarden, squashen en rijden op een longboard. Natuurlijk kun je cadeautjes voor onder de kerstboom kopen en genieten van winterse hapjes en drankjes in de après-ski bar.

Koopzondag en kerstmarkt op de Heyhoef

Zondag 18 december zijn de winkels tussen 12:00 – 17:00 uur geopend in Winkelcentrum Heyhoef. Tegelijkertijd kun je kerstinkopen doen op de kerstmarkt. De toegang is gratis.

Kerstactiviteiten op de Westermarkt

Op de Westermarkt kun je in december terecht om je kerstinkopen te doen en te genieten van verschillende optredens en kerstkoren. We hebben het volledige programma voor je verzameld.

Swan Market kersteditie in de Spoorzone

De leukste lifestylemarkt van Nederland keert op zondag 18 december terug in de Spoorzone. Je kunt er van 11:00 – 17:00 uur terecht voor je kerstinkopen. In totaal zijn er zo’n 130 standhouders aanwezig. De toegang is gratis.

Winterkermis in Tilburgse binnenstad

Van 21 december t/m 8 januari 2017 strijkt de eerste editie van de winterkermis neer in de binnenstad. Tijdens de winterkermis zijn er verschillende kerstactiviteiten, waaronder een kerstmarkt op het Piusplein en de Paleisring. De toegang is gratis.

Winterterras bij Puur Mercure

Na het shoppen in de binnenstad eventjes opwarmen? Dat kan om het vuur bij Puur Mercure. Kinderen krijgen gratis ranja en kunnen marshmallows roosteren. Op 24 & 26 december wordt er ook nog eens live-muziek geprogrammeerd.

Meer kerstmarkten

Missen wij een aantal kerstmarkten in dit overzicht? Laat het je mede-Tilburger vooral weten door te reageren onder dit bericht. Voor meer winterse activiteiten kun je het beste eventjes onze uit-agenda bekijken.