Nieuws

Kerstshow
Let op! Dit artikel is al 224 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Kerstshoppen in Tilburg: zo ziet de kerstshow bij GroenRijk Tilburg eruit [video]

De feestmaand komt eraan en dat betekent dat we onze huizen weer gezelliger gaan maken. We zitten meer dan ooit binnen, dus dan kun je er thuis maar het beste van maken! Gelukkig heeft GroenRijk Tilburg een prachtige kerstshow in het tuincentrum waar je terecht kunt voor (kunst)kerstbomen, -ballen, -versiering en veel meer om je stulpje klaar te maken voor de feestdagen.

Onze videomaker Jules van Iperen nam alvast een kijkje bij GroenRijk Tilburg. De video van de kerstshow bij het tuincentrum in Tilburg-Noord zie je hieronder.

Kerstshow GroenRijk Tilburg

Bij GroenRijk Tilburg kun je zeven dagen per week terecht voor de kerstshow ‘Cosy Family Time’. De kerstshow is – zeker door het coronavirus – extra ruim opgezet zodat je in alle ruimte kunt winkelen. De kerstshow bestaat uit een kerstdorp, veel (kunst) kerstbomen en nog veel meer.

Goed om te weten: het aantal bezoekers op de kerstafdeling wordt gemonitord. Zo weet je zeker dat je er veilig bent. Ook de medewerkers van GroenRijk houden (een kerstboom) afstand tussen elkaar en klanten. Je kunt dus met een gerust hart een kijkje komen nemen.