Kessels Museum open voor Vrijwilligerssafari!

Kessels Museum

Het Kessels Museum neemt op 21 september deel aan dé open dag van vrijwilligersorganisaties. ‘Vrijwilligerssafari’ wordt georganiseerd door vrijwilliger.tilburg.nl. Speciaal voor geïnteresseerden is het museum open van 19.00 tot 21.00 om hen te informeren o ver het werk dat je hier kunt doen.

Het museum is midden in de stad te vinden, in de Stationsstraat op nummer 26. Het is een fantastische plek waar de historie van Mathieu Kessels is weergegeven met een flink deel van de collectie muziekinstrumenten én waar muziek te beleven is. Om bezoekers gastvrij te ontvangen, rond te leiden en de museale zaken op orde te houden wordt veel werk verzet. Ook voor basisschoolleerlingen is er genoeg te doen. Kinderen experimenteren en ontdekken met instrumenten in het KidsMuziekLab. Wist je dat er ruim 50 vrijwilligers betrokken zijn om dat te realiseren?

Waardering
Je werk wordt enorm gewaardeerd. Dat doen we natuurlijk met persoonlijke complimentjes maar ook met bijeenkomsten door het jaar heen waarbij we zeker benadrukken hoe belangrijk jij bent voor het museum. Eens per jaar wordt de Kessels-Kornuit uitgereikt; wie weet kom jij daar ooit voor in aanmerking .

Heb je ook zin gekregen om samen met de andere vrijwilligers hun missie uit te dragen en ben je nieuwsgierig geworden? Wil je ontdekken of dit werk je aanspreekt?
Je bent van harte welkom voor een praatje!
Aanmelden is niet nodig. Uiteraard staat de koffie en thee klaar!
Eerst meer weten? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures op de website voor meer info.