Kids Love Sneakers opent XL store in de Heuvelstraat

Kids Love Sneakers XL

Leuk nieuws vanuit de binnenstad: Kids Love Sneakers opent daar binnenkort een XL store. Sinds de start van de sneakerzaak voor baby’s, peuters en kids vijf jaar geleden hebben ze grote stappen gezet. Het pand aan de Heuvelstraat 130 zijn ze inmiddels ontgroeid en daarom opent Kids Love Sneakers XL in april aan de Heuvelstraat 109. “Wij wilden graag ons aanbod uitbreiden, wat simpelweg niet mogelijk was op onze huidige locatie”, aldus Jeroen Mathon, mede-eigenaar. 

Kids Love Sneakers XL

Een groter pand brengt natuurlijk de vraag met zich mee of er ook een uitbreiding is aan producten en merken. “Wij gaan zeker onze collectie uitbreiden, zowel op het gebied van merken als op het gebied van producten. Het aanbod in baby-, peuter- en kinderkleding wordt bijvoorbeeld een stuk groter”. Naast kleding wordt ook de collectie accessoires flink uitgebreid. “Denk aan veters, sokken, caps en backpacks”. Welke nieuwe merken vanaf april verkrijgbaar zijn bij Kids Love Sneakers, houdt Jeroen vooralsnog geheim.

Webshop

Niet alleen de winkel aan de Heuvelstraat is gedurende vijf jaar blijven groeien, ook online gaat het erg hard. Dit zie je meteen als je het huidige pand binnenloopt: achterin staan de stapels dozen klaar om de deur uit te gaan. “Ook voor online hebben wij extra winkel- en werkruimte nodig. Straks hebben we dan ook twee magazijnen waarbij een nog verdere groei van de webshop is ingecalculeerd”, vertelt Jeroen. “Dit gaat echter zéker niet ten koste van de focus op de fysieke winkel. Deze is zeer belangrijk voor ons”.

Stijl

De stijl van de nieuwe winkel is een twist van de oude stijl met een hele andere, verrassende stijl. Jeroen: “Je voelt je er meteen thuis én de welbekende ‘sneakertrein’ ga je zeker weer terugvinden”. Dat de winkel een andere uitstraling krijgt moge in ieder geval duidelijk zijn. De XL store wordt maar liefst drie keer zo groot als de huidige winkel. “Door zowel het grote oppervlakte als de hoge plafonds wordt het een hele fijne en ruime winkel”.

Kids Love Sneakers XL heeft nog geen precieze openingsdatum, maar hoopt ergens in april de deuren te openen. Houd de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.