Kids maken de Blits banieren blijven terrassen op de Heuvel opfleuren

Kids maken de blits

Op 8 mei onthulde Kids maken de Blits het banierenpark op de Heuvel in Tilburg met 67 ontwerpen gemaakt door kinderen van basisscholen in de regio Tilburg op het thema “Internet met Pret, maar wel opgelet”. 

Kids maken de Blits samen met de horeca

In overleg met de horeca ondernemers rond de Heuvel en de gemeente is het hele plein nu ingericht als terras en de banieren vormen nu een kleurrijke omheining en afscheiding van deze 9 terrassen. Het geheel geeft een bijzonder gezellige sfeer en nodigt uit om weer een terrasje te pikken en tegelijk deze kunstwerkjes te komen bewonderen. Het park blijft nu langer dan gepland open: tot 14 augustus.

Publieksprijzen

Op 3 juni zijn de twee publieksprijzen uitgereikt aan de scholen de Bodde uit Tilburg en den Akker uit Oisterwijk. Zij hebben via internet de meeste stemmen gekregen van de in totaal meer dan 4000 keer dat er gestemd is.

Op 8 mei had de jury al de prijzen voor de 3 mooiste uitgereikt aan de scholen de Vonder, de Borne en Wandelbos. De juryrapporten hangen op de mast van de banier en vind je hier.