Kids massaal vermaakt bij Pathé Tilburg

Pathé giftcard

Pathé Tilburg heeft de kinderbeleving erg opgekrikt tijdens de meivakantie. Als gezinnen naar de film gaan, willen de kinderen eigenlijk niet meer naar huis toe. Dat is ook niet zo gek, want er is van alles te doen!

Een springkussen, schminken, bubbels, Charlie de Haan die rondloopt en mooie wedstrijden waarbij je toffe prijzen kunt winnen! Het is een waar paradijs voor alle kinderen! De mascotte van Pathé, Charlie de haan, verwelkomt iedereen met veel liefde en is dan ook een lieveling van alle kleine bezoekers. Hij geeft alle kids een high five, gaat mee springen op het springkussen, en rent de hele foyer rond.

Als de film is afgelopen blijven veel gezinnen nog in de bioscoop om te genieten van alle leuke dingen. Ieder kind mag meedoen aan de twee wedstrijden die er zijn in Pathé Tilburg; de tekenwedstrijd en de speurtocht. Zodra deze klaar zijn mogen ze ingeleverd worden en worden er mooie prijzen uitgereikt, onder andere een Minion knuffel, Frozen stempelset en VIP tickets.

De basisscholen beginnen op 11 mei weer, er is dus nog veel tijd om met je kinderen, kleine zusje of broertje, buurkinderen etc. naar de film te komen en ze een onvergetelijke beleving te ondergaan.