Kijkdag dierenopvangcentrum Tilburg

Op 7 november a.s. organiseren Sjoerd Gombert, Ruud Swinkels en Susanne Schade, 3 studenten Handel & Marketing van het ROC Eindhoven een kijkdag in het Dierenopvangcentrum Tilburg.

Tijdens deze dag kunnen jong en oud de diverse honden en katten in het opvangcentrum komen bewonderen. Ook zal er een hondenshow worden gegeven waarin de honden een voor een even in het zonnetje worden gezet. Tussen deze shows in kunnen de bezoekers de verschillende stands met informatie over asieldieren en rondom het adopteren van deze bekijken.

Met deze dag willen de studenten ervoor zorgen dat mensen zich meer bewust worden over de leuke kanten van een (asiel)dier in huis nemen, maar ook over de verantwoordelijkheden. Uiteindelijk hopen zij door meer aandacht te geven aan asieldieren, dat meer mensen eerst de plaatselijke asielen afgaan, voordat ze hoe dan ook een huisdier nemen.

Het organiseren van dit evenement is een van de afstudeeropdrachten van deze studenten. Dus om die reden is het spannend voor de studenten.

Voor meer informatie kunt u gerust alvast langskomen in het dierenopvangcentrum, telefonisch contact opnemen of gewoon een mail sturen.