Kijken in De Nieuwe Heikant met iets lekkers bij koffie

Zoekt u een ruime, moderne woning met de mogelijkheid van zorgverlening in de buurt? Dan is De Nieuwe Heikant iets voor u. Riet Happel en Thérèse Hoefnagels wonen er al een tijdje met veel plezier. Kom op 12 april naar de kijkochtend in De Nieuwe Heikant. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u een appartement bezichtigen en u laten informeren over de verhuur. Neem gerust uw kinderen of kleinkinderen mee. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar, met iets lekkers.

Nog enkele appartementen te huur
In maart 2014 kwamen in De Nieuwe Heikant aan het Wagnerplein 88 comfortabele en toegankelijke huurappartementen vrij. Inmiddels is hiervan een groot deel verhuurd. Er zijn er nog enkele vrij. De appartementen zijn te huur vanaf € 586,29 exclusief servicekosten. Heeft u interesse in één van de appartementen? U kunt ook meteen naar www.woninginzicht.nl gaan. Hier wordt vanaf 1 april 2014 standaard een appartement aangeboden.

Kom ik in aanmerking?
Voor deze toegankelijke woningen komt u alleen in aanmerking met een AWBZ-indicatie vanwege een fysieke beperking, een Wmo-verhuisverklaring of als u ouder bent dan 55 jaar. Belangrijk is dat u op Woning in Zicht staat ingeschreven, alleen dan kunt u reageren.

Meer informatie?
Kom naar de kijkochtend op 12 april tussen 10.00 en 12.00 uur. Locatie: Hoofdentree De Nieuwe Heikant aan de Brucknerlaan in Tilburg. Wilt u meer informatie over de appartementen in De Nieuwe Heikant? Download de brochure op www.denieuweheikant.nl of neem contact op met de verhuurmakelaar Arno Hamers via: 0900 0209 (10ct/min).

wonenbreburg-wonen