Kijken en vergelijken tijdens Open Huizen Dag in Tilburg

Open Huizen Dag

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis? Wil je een huis kopen of zit je er al een tijdje aan te denken om te verhuizen? Zaterdag 2 april kun je tijdens NVM Open Huizen Dag in Tilburg een kijkje nemen bij huizen die te koop staan. Zonder afspraak kun je een bezoek brengen aan de woningen die voldoen aan je wensenlijstje. 

Woningkopers en woningzoekers doen massaal mee aan de Open Huizen Dag. Alle deelnemende huizen kun je vinden op Funda huizen Tilburg. Wanneer je een woning bezoekt is de eigenaar van het huis aanwezig, zodat je alle vragen die je hebt gelijk kunt stellen. Je kunt tussen 11:00 en 15:00 uur woningen bezichtigen. In vier uur tijd kun je dus bij aardig wat huizen in Tilburg rondsnuffelen.

Tips voor Open Huizen Dag

  • Stel een wensenlijstje op. Weet goed waar je naar op zoekt bent.
  • Bekijk de financiële mogelijkheden.
  • Bekijk welke woningen mee doen en selecteer welke je zeker wilt bezoeken.
  • Stippel een handige route uit.
  • Beperk het bezoek tot een maximum tijd, tenzij het liefde op het eerste gezicht is.
  • Ga gewoon weg als de eerste indruk niet goed is.

Woonevent Rabobank

Tijdens NWM Open Huizen Dag legt Rabobank Tilburg letterlijk de rode loper uit, zodat jij dezelfde dag weet of je een bod kunt uitbrengen. Tijdens dit event nodigt Rabobank verschillende experts uit om hun kennis met je te delen. Naast financieel adviseurs staan er deze dag een makelaar, notaris en hovenier voor je klaar.

Ook is er een fotograaf en woonstylist aanwezig. Zij geven je tips over hoe jij je woning het beste kunt presenteren. ”Dit complete aanbod geeft kopers en verkopers een goede indruk van de mogelijkheden,” vertelt Financieel Adviseur Jeroen Leenaarts. ”Door de aanwezigheid van meerdere experts krijgen bezoekers meteen antwoord op al hun woonvragen.”

Wil jij hierbij zijn? Ga dan op zaterdag 2 april tussen 09:00 uur en 17:00 uur naar het Rabo Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300 in Tilburg. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Opvallende woningen in Tilburg

Het zal je misschien verrassen, maar ook dit is Tilburg. Je kunt hier wonen in een prachtig stukje groen tussen het water. Wie wil er nou niet de rest van zijn leven op dit idyllische plekje wonen? Deze woning aan de Hoevense Kanaaldijk 175 staat te koop voor €995.000.

Open Huizen Dag
Foto van Funda.nl

Wonen op magistrale hoogte? Met een uitzicht over de mooiste stad van Nederland? Ga dan een kijkje nemen bij Westpoint 116. Dit appartement bevindt zich op de dertigste verdieping van deze woontoren. De vraagprijs voor deze woning is €349.000.

Open Huizen Dag
Foto van Funda.nl

In hartje centrum, maar toch heel veel ruimte. Bij dit herenhuis in de Tuinstraat 72 kun je tijdens Open Huizen Dag ook een kijkje gaan nemen. Met een professionele kookstudio aan de achterzijde kun jij je restaurantje aan huis beginnen. Voor €750.000 is deze stadswoning van jou.

Open Huizen Dag
Foto van Funda.nl

Of ga een kijkje nemen bij dit karakteristieke huisje aan de Molenstraat 99. Er gaat verrassend veel leefruimte schuil achter deze schattige voorgevel. Voor €225.000 euro leef jij in een woning met een balkenplafond en een tuin waar je in de zomer wel wil vertoeven. Het is zeker een bezoekje waard.

Open Huizen Dag
Foto van Funda.nl