Kinderopvang Grote Beemd wint de Oranje Waslijn Challenge

Kinderopvang Grote Beemd wint de Oranje Waslijn Challenge

Kinderopvang Grote Beemd (één van de Kinderstad Campuslocaties in Tilburg Reeshof) heeft de Oranje Waslijn Challenge gewonnen. De challenge werd gehouden tussen verschillende kinderopvanglocaties in de stad. Doel was vooral om kinderen enthousiast te maken voor de komst van onze Koning naar Tilburg. 

“samenwerking was de rode..uhh oranje!…draad”

Oranje Waslijn Challenge

Met maar liefst 500 meter waslijn met oranje kleding is Grote Beemd met vlag en wimpel de winnaar geworden van de Oranje Challenge. Alle kinderen van de locatie worden op maandag 8 mei aanstaande in het zonnetje gezet met een feestelijke dag vol verrassingen.

Shirley Jolie, directeur van Kinderopvang Grote Beemd: “We zijn natuurlijk hartstikke trots dat we gewonnen hebben. Maar vooral kijken we terug op een héle leuke tijd waarin samenwerking de rode (of beter: oranje!) draad was. Ik wil dan vooral ook alle kinderen, ouders, medewerkers en andere betrokkenen heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Vooral dankzij hen hebben we dit voor elkaar gekregen. Het is een feest om te merken hoe betrokken onze ouders zijn bij ons kindcentrum.”

Oranje Waslijn Challenge

Kinderopvang Grote Beemd