Kinderstad sponsort Minirun Tilburg Ten Miles

Op 15 mei 2014 ondertekenden de Stichting Tilburg Ten Miles en Kinderstad een sponsorcontract voor de Minirun: de komende drie jaar gaat deze run voor de allerjongste deelnemers verder als Kinderstad Minirun.

Kinderstad doet al enkele jaren enthousiast mee met de Tilburg Ten Miles vanuit de sport-bso’s T2, Pellikaan en dit jaar ook sport-bso Drieburcht en outdoor-bso Warande. Het is een leuke uitdaging voor kinderen om mee te doen met de 5 km en 1 mijl. En op de sport-bso kunnen ze op een gezonde manier trainen onder begeleiding van sportinstructeurs.

Ook voor jongste kinderen is bewegen heel gezond. En wat is er leuker dan samen met je kind sporten. De Minirun is hiervan een goed voorbeeld en heel populair onder ouders: samen met je kind 300 m ‘rennen’ en vooral heel veel plezier beleven, want het is een funrun, geen wedstrijd, natuurlijk krijgen alle kinderen wel een medaille!

Harriëtte Griep, lid Raad van Bestuur Kinderstad: “We vinden het belangrijk dat jonge kinderen ervaren dat bewegen en sporten veel plezier geeft. Deze positieve ervaringen op jonge leeftijd zijn heel waardevol. Vandaar dat onze keuze is gevallen op de Minirun van Tilburg Ten Miles. Dit evenement sluit goed aan bij onze visie en heeft grote naamsbekendheid in Tilburg. Het is altijd een hele gezellige dag in de stad die veel mensen op de been brengt. Een mooi moment om ons gezicht en ons verhaal te laten zien.”

Henk van Doremalen, directeur van de Tilburg Ten Miles: ”We zijn erg verheugd om Kinderstad als partner aan ons te verbinden. De naamgeving Kinderstad Minirun past prima bij het evenement. De filosofie die Kinderstad uitdraagt ondersteunen we van harte. Bij ons evenement hebben ze de naamgeving bij de inmiddels volgeboekte Minirun, maar uiteraard doen de kinderen ook mee bij andere onderdelen van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles. Samen met Kinderstad gaan we allerlei leuke extra’s bedenken.”

Op de foto:  De kinderen van sport-bso T2 namen samen met de directeuren Henk van Doremalen (TTM) en Harriette Griep (Kinderstad) een hapje van de taart bij de contractondertekening .