Supportersfestival Kings Square keert terug voorafgaand aan Awayday

De Awayday van Willem II wordt nu pas echt een dagje uit. Verschillende supportersgroeperingen en Bonheur Horeca Groep hebben samen de handen uit de mouwen gestoken om rondom PSV – Willem II wat moois te organiseren. Dit is gelukt: supportersfestival Kings Square keert voorafgaand aan de wedstrijd terug.

Op zondagmiddag 9 april staat de wedstrijd PSV – Willem II op het programma in Eindhoven. Deze wedstrijd is uitgeroepen tot ‘Awayday’ waardoor sponsoren het mogelijk hebben gemaakt om supporters voor een voordelig tarief af te laten reizen. In totaal zijn er zondag zo’n 1600 Willem II supporters in het uitvak van het Philips Stadion te vinden.

Een enorm mooi aantal! Daarom hebben Bonheur Horeca Groep, Stichting Kingzine en Supportersclub Willem II besloten om supportersfestival ‘Kings Square’ terug te laten keren voorafgaand aan de Awayday. In de omgeving van D’n Beitel kunnen supporters vanaf 13:00 uur genieten van muziek, activiteiten voor jong & oud, hapjes & drankjes en worden de spelers massaal uitgezwaaid.

Door Kings Square toe te voegen aan de festiviteiten rondom PSV – Willem II, wordt de Awayday nu letterlijk een dagje uit.

Acties King Square

Bonheur heeft rondom Kings Square ook een aantal acties opgezet. Zo kost een halve liter bier of fris tussen 13:00 – 14:00 uur slechts €2,50. Voor een goede bodem wordt ook gezorgd. Je kunt genieten van een heerlijk broodje beenham, een frietje met een snack of een lekker worstenbroodje. Een kop koffie met thee en een worstenbroodje kost op Kings Square slechts €2,50.

Speciaal voor deze wedstrijd is de fanshop geopend. De supportersbussen vertrekken zondagmiddag vanaf 14:30 uur in clusters naar Eindhoven. Het laatste cluster rijdt om 15:30 uur in Tilburg weg. De wedstrijd begint om 16:45 uur in Eindhoven.

thumbnail_IMG_2017

Naar PSV – Willem II

Wil jij deze Awayday meemaken? Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Voor de verkoopinformatie rondom PSV-Willem II kun je het beste de website www.tilbo.com raadplegen.

Foto’s King Square

Tijdens de eerste seizoenshelft vonden er twee edities van Kings Square plaats. Hier komt nu een vervolg op rondom de Awayday. Alvast in de stemming komen? Check onderstaande sfeerimpressie of het fotoalbum op onze website.