Kingsland Festival komt voor het eerst naar Tilburg!

Kingsland

Koningsdagfestival Kingsland komt dit jaar voor het eerst naar Tilburg. Het grootste oranjefeest van Nederland wordt in vier verschillende steden gehouden, dit jaar voor het eerst in Tilburg. Het festival gaat plaatsvinden in het Spoorpark, dit maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend. 

Na vier eerdere edities in Den Bosch komt Kingsland dit jaar naar Tilburg. Naast Tilburg, wordt het festival ook gehouden in het stadspark in Groningen, de RAI in Amsterdam en Sportpark Woudestein in Rotterdam. Met edities in vier grote steden in het land is het festival niet alleen het grootste oranjespektakel van het land, maar ook het grootste eendaagse muziekfestival van het land. Organisator Mitchel Bovenlander vindt dat een stad als Tilburg niet mag ontbreken in dit rijtje. Met de komst van het Spoorpark ziet Bovenlander het als een unieke kans om Kingsland eindelijk naar Tilburg te brengen.

Kingsland

Over Kingsland Festival

De eerste editie vond in 2013 plaats in Amsterdam en begon daarna uit te breiden naar de rest van het land. Op Kingsland zijn de meest uiteenlopende dj’s en muziekstijlen vertegenwoordigd, die variëren van EDM en deephouse tot hardstyle en urban. Een keur aan internationale en landelijke grootheden waren te bewonderen tijdens eerdere edities van Kingsland Festival, waaronder Tiësto, Axwell ^ Ingrosso, Afrojack, Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell.

Kaartverkoop

De organisatie maakt binnenkort de volledige line-up bekend. De kaartverkoop start op donderdag 6 februari om 12.00 uur voor leden. Meer informatie en pre-registreren kan op de website.