Nieuws

gene simmons
Let op! Dit artikel is al 1439 dagen oud en wellicht niet meer relevant

KISS-legende Gene Simmons komt naar 013

Poppodium 013 mag op donderdag 19 juli 2018 een legende ontvangen. Dan komt de KISS-bassist Gene Simmons voor het eerst met zijn Gene Simmons Band naar Nederland. Hoewel Simmons ook divers solomateriaal gemaakt heeft, zal de setlist vooral bestaan uit KISS klassiekers, waarvan de bassist zelf een groot deel geschreven heeft. Op vrijdag 22 december om 10:00 uur start de voorverkoop.

KISS werd in 1971 opgericht door Gene Simmons, Paul Stanley, Peter Criss en Ace Frehley. De laatste twee hebben de band in respectievelijk 1980 en 1983 verlaten, maar Stanley en Simmons zijn al die jaren altijd vaste leden gebleven, terwijl de band uitgroeide tot één van de allergrootste bands van de planeet, met meer dan 75 miljoen cd’s verkocht wereldwijd. In 2014 werd KISS toegevoegd aan de Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.

Gene Simmons Band

KISS verkoopt wereldwijd nog steeds gigantische arena’s en festival uit. De shows zijn zonder uitzondering van epische proporties met uitgebreide kostuums, stage design en vuurwerk. Met zijn Gene Simmons Band lijkt de wereldberoemde bassist de gekkigheid even achter zich te willen laten. Gewoon terug de clubs in en weer old-school rock ‘n’ rollshows geven! Verwacht dan ook geen kenmerkende make-up, maar wel een setlist vol kneitergoede KISS-nummers, aangevuld met solowerk. Tickets kosten €55,40 (inclusief €3,40 servicekosten) en gaan vanaf vrijdag 22 december om 10:00 uur in de voorverkoop. Een unieke kans om deze legende in een kleinere setting te zien!

Reageer op dit bericht