Klaar om je leefstijl aan te pakken? Verbluffend Anders biedt totaalconcept!

Verbluffend Anders

Wil je jezelf een gezondere leefstijl aanmeten? Lekkerder in je vel komen te zitten? Een paar kilootjes kwijtraken? Of gewoon een keer ultiem relaxen? Sinds september is Tilburg een prachtig sport- en wellnesscentrum rijker ‘waar gezonde voeding, beweging en relaxen samenkomen’: Verbluffend Anders. Wij spraken eigenaresse Lya Swaans over realistische verwachtingen, de kracht van haar therapieën en doelen voor de toekomst.

Lya werkt al jaren als schoonheidsspecialiste als ze dertien jaar geleden besluit voor zichzelf te beginnen. “Ik wilde al snel mijn business uit gaan breiden en ik hoorde vaak dat mijn klanten aan de lijn waren. Ik wilde ze daarmee kunnen helpen. En zo is het idee ontstaan om me ook op gezonde voeding te gaan focussen.” Inmiddels zijn we jaren verder en biedt Lya, naast schoonheidsbehandelingen, ook onder andere afslank- en voedingsprogramma’s, lichaamsbehandelingen, krachttrainingen en workshops aan.

Realistische verwachtingen

Wat je doelstelling ook is, je kunt er dus altijd voor terecht bij Verbluffend Anders. Lya: “Zodra iemand hier voor het eerst komt, hebben we een lang intake gesprek. We stellen hierbij doelen op, maar ik vind het vooral belangrijk om eerlijk te zeggen of zo’n doel haalbaar is. Iemand van in de 60, zal niet snel meer het lijntje van iemand van 25 krijgen.” Wat Lya verder belangrijk vindt, is dat klanten nooit aan hun lot worden overgelaten. “Wij zijn er altijd! Om je aan te moedigen, maar ook om je af en toe een schop onder je kont te geven.”

Verbluffend Anders

Eet, beweeg en relax

Afhankelijk van je doel, kun je bij Verbluffend Anders terecht voor verschillende programma’s en therapieën. Zo biedt Lya het PowerSlim en BenFit voedingsprogramma aan, waarbij je elke week op consult komt en er een lichaamsanalyse wordt gemaakt. Op het gebied van voeding worden er ook regelmatig workshops ‘Gezonde Voeding’ gegeven.

Op het gebied van beweging biedt Verbluffend Anders onder andere EMS training aan. Bij EMS train je binnen 20 minuten acht belangrijke spiergroepen en verbrand je tot zes keer meer calorieën. Een enkele sessie staat zelfs gelijk aan een full body workout van drie uur! Daarnaast bieden ze ook maatwerk aan op het gebied van personal training.

Ook biedt het sport- en wellnesscentrum vier verschillende lichaamsbehandelingen aan: de infraroodtherapie, lipotherapie, compressietherapie en wavetherapie. Naast ontspanning, worden deze behandelingen onder andere ingezet om iemands probleemzones aan te pakken.

Ten slotte kun je natuurlijk (nog steeds) bij Verbluffend Anders terecht voor schoonheidsbehandelingen. “Wij verzorgen ieder huidtype, van zowel mannen, vrouwen als tieners,” vertelt Lya. “Daarnaast is het mogelijk om een fijne wellness dag te boeken, met verschillende behandelingen en een lekkere lunch.”

Een blik op de toekomst

Maar hier blijft het niet bij! In de toekomst hoopt Lya namelijk nog meer verschillende workshops aan te kunnen bieden. Ook is ze bezig met het opzetten van bedrijfsfitness: sporten én netwerken tegelijk. Samen met vier andere directieleden uit het (Tilburgse) bedrijfsleven, kun je een keer per week komen sporten onder begeleiding van een personal trainer. Na afloop geniet je samen van een ontbijt. “Na verloop van tijd kun je de groepjes gaan wisselen, zodat ze steeds in contact komt met andere mensen uit het bedrijfsleven.”

Verbluffend Anders

Voelt als thuis

Wat Lya ten slotte misschien wel het belangrijkst vindt, is dat elke klant zich thuis voelt bij Verbluffend Anders. “De uitstraling van de zaak is modern en chique, maar het is ook nog steeds gezellig. Je kunt er lekker iets blijven drinken na afloop van een behandeling of bijvoorbeeld de krant lezen in de grote ‘woonkamer’.”

Heb jij advies nodig? Of wil je zo snel mogelijk geholpen worden bij het behalen van jouw doelen? Neem dan contact op met Lya door te mailen naar lya@verbluffendanders.nl of te bellen naar 013-2117417. Je vindt Verbluffend Anders aan de Ellen Pankhurststraat 15 (bedrijventerrein Katsbogten). Neem ook eens een kijkje op de website voor meer informatie!