Klanten profiteren van laagste prijscheck bij Plus Lutz

plus lutz

PLUS LUTZ introduceerde vanaf september de laagste prijscheck. PLUS LUTZ checkt hiermee de prijs van diverse productgroepen en zorgt ervoor dat klanten bij hem gegarandeerd goedkoop uit zijn. En dat werpt zijn vruchten af. Steeds meer klanten profiteren van de laagste prijzen van Tilburg-Reeshof.

PLUS ondernemer Wilfred Lutz: “Wij hebben de laagste prijscheck nu 6 maanden geleden ingevoerd. In het begin moesten de klanten hier best nog een beetje aan wennen. Nu merk je dat ze weten hoe het werkt en dat het daadwerkelijk aangeeft hoe voordelig de boodschappen bij ons zijn. We zien dat aan een stijging van het aantal klanten en we zien klanten vaker in onze winkel terugkomen. De meest gehoorde reactie is dat ze blij zijn met dit voordeel en zo net een beetje extra overhouden voor leuke dingen. We blijven de prijzen dan ook scherp controleren om ervoor te zorgen dat we niet alleen de goedkoopste in Tilburg-Reeshof zijn, maar dat ook blijven.”

De laagste prijscheck

PLUS biedt kwaliteit en service tegen aantrekkelijke, scherpe prijzen. Om dit te benadrukken is de laagste prijscheck geïntroduceerd. PLUS meet voor de klant de prijzen, zodat ze er op kunnen vertrouwen dat ze bij ons het voordeligst uit zijn. De prijs van PLUS, maar ook van alle concurrenten is in de winkel te zien op grote schermen. Zo kunnen onze klanten meteen zien wat het voordeel is dat PLUS biedt. De laagste prijscheck geldt op een paar honderd producten in de categorieën AGF en Kruidenierswaren.