Kleding, interieurartikelen en meer: modewinkel Bomont opent een vestiging in de Tilburgse binnenstad

bomont

Afgelopen jaren is het Tilburgse stadhuis flink verbouwd. Door de verbouwing is er onderin het gebouw een commerciële plint gecreëerd waar winkels en andere bedrijven zich kunnen vestigen. De eerste huurder is inmiddels bekend. Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf Bomont gaat er namelijk een winkel openen. Lees snel verder. 

Foto: symbolische sleuteloverhandiging van wethouder Dusschooten aan de eigenaar van Bomont.

Bomont heeft momenteel 11 vestigingen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Je kunt er terecht voor dames- en herenkleding, maar ook voor interieurartikelen. Bomont gaat 5 units in de plint huren ter grootte van 674 m2. Dit is ruim eenderde van de gehele plint.

Impuls voor winkelgebied

Wethouder Dusschooten is blij met de komst van Bomont. Hij overhandigde op vrijdag 19 november een symbolische sleutel aan de eigenaar van het concern. “Ik ben ervan overtuigd dat Bomont een impuls gaat geven aan het kernwinkelgebied. Ons centrum maakt de laatste jaren een ware transformatie door en dit concern is daarin een prachtige aanvulling. Een nieuwe naam in Tilburg, in onze nieuwe winkelplint; wat wil je nog meer?.”

Ook eigenaar Ron Bouwman – eigenaar van Bomont – is blij met zijn twaalfde vestiging in het land. “Met het vernieuwde centrum en een interessant winkelaanbod wordt winkelen in Tilburg enorm aantrekkelijk. We strijken neer op een prominente plek in het winkelgebied, tegenover de Emmapassage en grenzend aan een belangrijke winkelstraat; het beste plekje van Tilburg.”

Meer informatie

Op 1 januari 2022 betrekt Bomont haar nieuwste vestiging. Bomont verkoopt gave merken zoals Calvin Klein, Gaastra, Lyle & Scott, Marc O’Polo, PME Legend, Parajumpers, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en veel meer. Wil je meer weten over de winkel? Check dan alvast de webshop en Facebook-pagina.