Mint Fashionstore verhuist naar de Heuvelstraat

mint

Vanaf eind augustus/ begin september verhuist Mint Fashionstore naar een pand in de Heuvelstraat. Nu zit de kledingzaak nog samen met Meneer & Mevrouw van Hout in één pand in de Telefoonstraat. Binnenkort trekt eigenaresse Margriet Iersel met haar concept Mint & Pepr in het pand waar voorheen Geddes & Gillmore zat. 

“Ik ben al een jaar op zoek naar een nieuw pand. Het pand is niet zo groot als het huidige, maar ik hoef het dan niet meer te delen.” Vertelt Margriet. “De Telefoonstraat is totaal niet druk qua loop, de nieuwe locatie heeft dat veel meer. Nog steeds geen massa, maar wel ideaal aan het begin van het Dwaalgebied.”

Ook voor mannen

Met de verhuizing komt ook een kleine omslag in het assortiment van de modezaak. Zo gaat Margriet de collectie uitbreiden met meerdere merken voor mannen. Om de winkel wat minder vrouwelijk te laten klinken, wordt de naam aangepast naar Mint & Pepr. Met de huidige Scandinavische merken blijft ze nog altijd doorgaan: dat zijn onder andere Minimum, Numpgh, Selected Femme en Sparkz.

Nieuwe service

Daarnaast start Margriet binnenkort een nieuwe service voor Tilburg en omstreken. “We willen op een vaste dag pakketjes gaan bezorgen. Deze worden door ons samengesteld. De klant geeft aan waar hij of zij naar op zoek is. Wij stellen wat outfits samen en deze geven we thuis af zodat er flink gepast kan worden. De dag erna halen we op wat niet goed was en de rest betaal je achteraf.”

Je kunt Mint nu nog vinden aan Telefoonstraat 36, vanaf eind augustus/ begin september vind je Mint & Pepr aan Heuvelstraat 125. Meer informatie vind je op de website.