Kledingwinkel Superfly in het Dwaalgebied organiseert op Corona afgestemd festival

superfly cadeaubonnen festival

De Coronacrisis maakt creatief. En dan vallen er zo nu en dan grappige initiatieven van ondernemers binnen in onze inbox. Zo ook die van Jeroen Fiers, eigenaar van Superfly in het Dwaalgebied. Om de teruglopende inkomsten op de kunnen vangen, organiseert hij een ‘Corona-proof’ cadeaubonnen festival. 

Cadeaubonnen festival

Superfly organiseert namelijk een cadeaubonnen festival tot en met de tijd dat het Coronavirus door Nederland gaat. De programmering is volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo treden er geen artiesten op, staan er geen dj’s achter de dj-set, kun je niet genieten van het eten van verschillende foodtrucks en is de bar gesloten.

Ook komen er geen bezoekers op het festival af. Wat je wel kunt doen tijdens het Cadeaubonnen festival? Cadeaubonnen bestellen zodat Superfly deze crisis overleeft. Heel simpel: je stuurt ze via Facebook, Instagram, sms of WhatsApp (0620030890) een verzoek om een kadobon te maken met het gewenste bedrag. Superfly neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om het te regelen. Bij inlevering van de bon volgt natuurlijk nog een extra verrassing als dank voor je deelname.

Biertje erbij, voetjes op de bank en kadobonnen bestellen maar!

Superfly geopend

Overigens is Superfly nog geopend en houden ze de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Wil je toch gaan shoppen? Dan kan dat dus. Check overigens ook eventjes dit overzicht met de actuele openingstijden van verschillende winkels.