Dit weekend: Kleintje Hollands 2015

Kleintje Hollands 2015 vindt ook dit jaar weer plaats op de Heuvel. De soundmix/playback show voor en door mensen met een beperking is op zondag 31 mei te bezoeken op de Heuvel waar een podium vol staat met dolenthousiaste deelnemers. Een geweldig evenement waar zowel bezoeker als deelnemer zichtbaar van gaan genieten.

Kleintje Hollands

Kleintje Hollands is een soundmix/playback show voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Inmiddels is Kleintje Hollands een begrip in Tilburg en omstreken. Dit hartverwarmende evenement kent ondertussen een vaste groep trouwe fans en heel wat vrijwilligers. Het enthousiasme van deze mensen is de basis om jaarlijks uit te kijken naar Kleintje Hollands.

Sinds 2000 is Kleintje Hollands een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Tilburg. Een hartverwarmend evenement, waar de bezoeker getrakteerd wordt op een scala van optredens door mensen met een verstandelijke beperking. Voor de deelnemers wordt aanstaande zondag de dag van hun leven. 

Gastoptredens

Zoals ook afgelopen editie komen er dit jaar weer topartiesten naar de Heuvel voor dit geweldige evenement. Corry Konings, Henk Dissel en Frank Verkooyen zullen van de partij zijn om er een nog groter spektakel van te maken. Daarnaast komt onze fotograaf Corné Hannink alles vastleggen, dus vergeet niet om je goede humeur en je glimlach mee te nemen.

Foto’s

Je kunt ook nog een keer nagenieten van vorig jaar, of natuurlijk bekijken wat je kunt verwachten zondag. Ook vorig jaar was onze fotograaf aanwezig. Bekijk hier het fotoboek van vorig jaar!