Kleuterbios Pathé Tilburg op 12 april groot succes

Een bioscoop maakt veel indruk op kinderen. Een groot scherm met hard geluid in een donkere zaal is dan ook wel erg groots voor ze. Pathé Tilburg heeft hier een leuke oplossing voor: de Kleuterbios!

De lichten gaan in de zaal half aan en het geluid wordt gedimd. Zo kunnen de kinderen tussen de 3 en 6 jaar toch een toffe filmervaring meemaken. Voordat de kinderen konden genieten van een film speciaal voor deze doelgroep, is er van alles te doen voor ze.

kleuterbios

Bij binnenkomst was er een bubbelblaasmachine, hier begon de pret al. Ze konden daarna meedoen met een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen werden weggegeven, een glittertattoo laten zetten, zich laten schminken en met Charlie de Haan op de foto. Natuurlijk was er voor iedereen een kids combo met lekkernijen en voor de ouders koffie of thee met een muffin.

Na de film kreeg ieder kind een diploma en mooie kleurplaten met stickervel voor thuis. Alle kinderen en ouders verlieten tevreden de bioscoop. En het filmdiploma? Dat hangt natuurlijk boven menig kinderbedje!