Klooster Nieuwkerk in Goirle trakteert nieuwe collega’s op gratis scooter

klooster nieuwkerk

Dat de horeca momenteel lastig aan personeel komt, is een understatement. Door diverse lockdowns konden horecazaken hun personeel vaak niet behouden en was de uitloop naar andere branches groot. Daarom gaan horecazaken creatief op zoek naar manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie met als doel snel meer personeel aan te nemen. Klooster Nieuwkerk uit Goirle is daar een voorbeeld van. Lees snel verder. 

Gratis scooter

Wanneer je bij Klooster Nieuwkerk komt werken, krijg je namelijk een gratis scooter. En je mag de kleur van de scooter ook nog eens helemaal zelf uitzoeken. Misschien cross jij binnenkort wel op je gloednieuwe scooter naar je werk in de prachtige bosrijke omgeving van Goirle.

Openstaande vacatures

Klooster Nieuwkerk heeft verschillende openstaande functies die ze snel willen invullen. Zo zijn ze op zoek naar bedieningsmedewerkers vanaf 16 jaar. Ervaring is geen vereiste en ze zoeken mensen die gemiddeld 24 uur per week (ook in de weekenden) willen werken. Wat je mag verwachten? Een leuk & jong team en uiteraard een goed salaris. Ook kun je zelf je beschikbaarheid aangeven.

Daarnaast zoekt Klooster Nieuwkerk ook nog naar zelfstandig werkende koks. Extra fijn: je werkt niet tot laat in de avond, hebt een prachtige werkomgeving en je job is zeer divers. Je bent namelijk betrokken bij lunch, diner en feesten.

Solliciteren

Wil jij een gratis scooter, maar nog belangrijker: een nieuwe job? Mail dan naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl voor meer informatie, de voorwaarden en je sollicitatie.

Over Klooster Nieuwkerk

Klooster Nieuwkerk Goirle is een unieke plek. Met respect voor de natuur, kun je in dit prachtige klooster en het bijbehorende landgoed bourgondisch genieten! Of je nu gaat vergaderen in één van de unieke ruimtes, je (trouw)feest geeft in de sfeervolle tuin, een nachtje gaat logeren in de sfeervolle hotelkamers na een lange fietstocht of gewoonweg komt genieten van een hapje en drankje in het boscafé.