Knap geknipt en gekleurd voor weinig geld: Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barbershop

Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers

Als er één straat in Tilburg bekend staat als dé kappersstraat, is het de Korvelseweg wel. In dit artikel lichten we twee van de nieuwste kapperszaken aan de Korvelseweg uit: Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barber Shop. De twee kappersformules zijn onderdeel van een succesvolle Spaanse franchiseformule. Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barber Shop staan bekend om de prijs-kwaliteitsverhouding. Je kunt hier immers goede service en hoge kwaliteit verwachten voor een lage prijs. Lees snel verder.

Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers

Zoals je leest, kent het concept van Milano twee formules. De damesformule heet Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers. De naam van de kapperszaak bestaat uit twee delen: het Italiaanse cosmetica merk Milano Cosmetics en het Spaanse kappersconcept Low Cost Hairdressers. Het is de eerste vestiging van de succesvolle Spaanse franchiseformule in de Benelux, die sinds vorig jaar november geopend is. Het pand van Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers aan de Korvelseweg is een mooie ruime, luxe en servicegerichte salon. Uiteraard kun je er je haar laten knippen, maar je kunt er ook terecht voor verschillende haarbehandelingen. Denk hierbij aan keratine- en botoxbehandelingen. Daarnaast hebben ze met ‘COLOW’ ook hun eigen haarkleurlijn, waardoor ze kunnen kleuren vanaf € 15,-. Dit vindt je in Tilburg nergens anders voor dames. Ook kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen in de beautysalon, zoals epileren, microblading en lashlift.

Totaalconcept

Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers onderscheidt zich op verschillende manieren van andere kapperszaken in Tilburg. Zo biedt Milano een totaalconcept aan: knippen, kleuren, stylen, haar- en beautybehandelingen en verkoop van een eigen productlijn. Je kunt er namelijk exclusieve professionele verzorgingsproducten van Milano Cosmetics kopen voor een lage prijs. Bovendien kun je er je haar laten knippen voor €15,-.

Milano Barber Shop

De heren kunnen binnen het concept terecht bij Milano Barber Shop. Dit is een authentieke barbershop in een modern jasje. De prijzen liggen hier lager dan dat je gewend bent vanuit andere barbershops. Mannen kunnen zich namelijk ook voor €15,- laten knippen. Je baard laten trimmen kost €10,-. Je kunt het ook allebei laten doen voor €24,50. Ook goed om te weten: Milano Barber Shop heeft voor heren een speciale productlijn van professionele haar- en baardverzorgingsproducten. Deze professionele producten zijn tegen een lage prijs te koop, omdat het de eigen productlijn van Milano Barber Shop betreft en hier geen tussenhandel aan te pas komt.

Milano Barber Shop

Toonaangevende franchiseformule uit Zuid-Europa

Het concept van de formules is afkomstig uit Spanje. Inmiddels heeft ‘Milano’ al bijna 700 vestigingen in Europa geopend. In Tilburg staan de ondernemende broers Huub en Simon van Berkel aan het roer van het bedrijf. Zij zijn de licentiehouders voor het concept in de Benelux en hebben in Tilburg zowel het hoofdkantoor als twee salons gevestigd. Vanuit Tilburg gaan Huub en Simon samenwerken met franchisenemers om de formule ook in de Benelux verder uit te rollen. Wil je meer weten over de franchisemogelijkheden? Kijk dan eens op de websites Milano Cosmetics Franchise of Milano Barber Shop Franchise.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze succesformule met een eigentijdse identiteit, een modern en duurzaam imago en een complete eigen productlijn? Check dan vooral de websites van Milano Cosmetics | Low Cost Hairdressers en Milano Barber Shop.

Je vindt de damesformule aan de Korvelseweg 129, Telefoon 06 23 68 89 72. De barbershop is een deur eerder gevestigd op nummer 127, Telefoon 06 23 65 54 95.