Knapzak is verhuist naar een nieuw onderkomen in Goirle en kijkt positief naar de toekomst

Knapzak Benelux, de toonaangevende speler binnen het domein afvalverwerking, verruilde per 13 december Tilburg voor Goirle. Het florerende bedrijf met 19 medewerk(st)ers groeide uit het vorige pand dat gevestigd was op industrieterrein Kraaiven in Tilburg en heeft haar intrek genomen in een ruim en representatief onderkomen met meer mogelijkheden op bedrijventerrein Tijvoort in Goirle.

Knapzak Benelux maakt afval scheiden leuk en gemakkelijk

Het bedrijf biedt efficiënte en laagdrempelige oplossingen aan bedrijven om afval in te zamelen. Met als doel de afvalberg zo klein mogelijk maken en een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Met kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder het bekende Knapzaksysteem en de ludieke bakken uit de MAN-serie (onder andere de PETman voor de inzameling van statiegeld petflesjes), helpt Knapzak Benelux klanten afval aan de bron te scheiden en daarmee afvalkosten te besparen. Voor elk bedrijf en voor iedere ruimte heeft Knapzak Benelux een geschikt afvalsysteem. Op de website staat het ruime assortiment afvalscheidingsproducten weergegeven.

Nieuwe werkplek

Knapzak Benelux werkt voortaan vanuit een groot prachtig pand, aan de Poppelseweg 7D in Goirle. In april kregen zij de sleutel in handen en daarmee begon de grote verbouwing. Het pand met een oppervlakte van ca. 675 m² is volledig op de schop genomen. Het resultaat is een kantoor met ruime en smaakvolle werkplekken in een duurzaam ingericht pand. De keuken is gedeeltelijk geproduceerd uit gerecyclede PETflessen en het gehele pand is voorzien van LED verlichting en opnieuw geïsoleerd. Maar Knapzak Benelux is nog niet klaar, ook het buitenterrein wordt volledig aangepakt en voorzien van meer groen. Daarnaast heeft het nieuwe onderkomen flinke voordelen ten opzichte van het vorige pand, zo is er meer kantoorruimte en meer magazijnruimte. Hierdoor kan Knapzak Benelux haar klanten nog beter van dienst zijn.

Meer weten?

Wil jij meer weten over Knapzak? Ga dan naar hun website.