KNIT&KNOT keert terug in Tilburgse Spoorzone

KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen, wordt voor de tweede keer georganiseerd in de Tilburgse Spoorzone. Op 17, 18 en 19 november vindt de grote trek van hakers, breiers, spinners en vilters plaats naar onze eigen Textielstad. De Koepelhal vormt het decor van de feestelijke najaarseditie van KNIT&KNOT.

Iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad, kunnen hier hun hart ophalen.

Op de beurs vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops. Aangezien de feestmaand voor de deur staat, speelt KNIT&KNOT hier vol op in. Kerstsokken breien, leuke cadeautjes voor in de sok, stokvilt- engeltjes, kerstmannen, kerstboomhangers of zelfs een hele kerstboom inclusief versieren: je kunt het zo gek niet bedenken. Tijdens KNIT&KNOT doe je genoeg inspiratie op om je huis in warme sferen te brengen.

Meet the makers

Bloggers, vloggers en de brei-en haakexperts van KNIT&KNOT staan de bezoekers met raad en d(r)aad bij. Van jong tot oud, van beginnend tot specialist; een grote ontmoeting met klassieke breiers en hakers en verrassende nieuwkomers. Bij hen kun je terecht voor diverse tips en trucs voor het haken en breien. Ook de snelst breiende vrouw ter wereld zal aanwezig zijn.

KNIT&KNOT

Haken is verbinden

Er wordt nu al hard gewerkt aan de grootste gehaakte deken ter wereld. De deken wordt in 2018 in Leeuwarden gepresenteerd. Tijdens KNIT&KNOT kun je letterlijk aanhaken en je bijdrage leveren. En denk je dat breien en haken ouderwets is? Absoluut niet. Momenteel is het zelfs de meest populaire hobby. Leuke bijkomstigheid: uit onderzoek blijkt dat breien en haken een ontspannende werking heeft en stress vermindert.

Meer informatie KNIT&KNOT

KNIT&KNOT is op 17, 18 en 19 november geopend van 10:00 – 17:00 uur in de Koepelhal. De entree is aan de deur €8,50. Je kunt ook vooraf kaarten bestellen, deze kosten €7,- en zijn te koop via de website van KNIT&KNOT. Hier zijn ook passe-partouts voor meerdere dagen te koop.