Know Your History: Willem II supporters ontwerpen nieuw shirt

willem II

Dat de website Tilbo.com al jarenlang toffe merchandise voor Willem II supporters verkoopt wisten we al langer. Deze week werd het assortiment uitgebreid met een wel heel bijzonder shirt: het Know Your History shirt met daarop belangrijke gebeurtenissen uit de clubhistorie van Willem II.

Op het shirt staan clubiconen zoals Jan van Roessel en John Feskens. Voor Jan van Roessel wordt overigens volgend jaar een standbeeld geplaatst voor het Koning Willem II Stadion. John Feskens werd al eerder vereeuwigd in het stadion, het supporterscafé is namelijk naar hem vernoemd. Meer historische gebeurtenissen op het shirt: het moment dat Co Adriaanse op de schouders ging nadat Willem II Champions League voetbal behaalde, de huldiging voor het behalen van de Champions League en het moment dat Jordens Peters de schaal presenteerde aan de supporters bij de promotie naar de Eredivisie. Uiteraard mag de voormalige uitvalbasis van Willem II, het Gemeentelijk Sportpark, niet ontbreken op het shirt.

Know Your History

Ben jij Willem II supporter, ken jij de historie van de club en wil je dit ook uitdragen? Het shirt is vanaf nu te bestellen in de webshop van Tilbo.com. Het Know Your History shirt is niet het enige product met een link naar de historie van Willem II. Je kunt er ook een hoodie bestellen met daarop de Tricolores Legends, de biografie van John Feskens en een shirt met daarop de voormalige KingSide.