KNSB schaatsclinics op Ireen Wüst IJsbaan

Bij ijsliefhebbers gaat de winter van 2008/2009 de boeken in als een prima schaatsjaar. Uiteraard hoopt iedereen die graag de ijzers onderbindt dit jaar op een nóg strengere winter. En misschien wel die ene tocht…

Om beginners, gevorderden en experts voor te bereiden op het natuurijs biedt de KNSB op verschillende locaties in het land schaatscursussen op maat aan. Ook op de Ireen Wüst IJsbaan wordt deze cursus vanaf week 49 elke donderdag om 20.00 uur gegeven.

De cursus duurt vijf weken en bestaat uit vijf schaatslessen van een uur. In de eerste les onderga je een ‘schaatstest’, waarna je op niveau wordt ingedeeld in een groep. Vervolgens krijg je een trainingsschema, om je techniek en conditie te verbeteren en ontvang je een KNSB introductiepakket. De cursus kost € 75,- inclusief drie edities van Magazine Schaatssport.

Het maakt niet uit wat je persoonlijke doel is, deskundige trainers helpen je het beste uit jezelf te halen. Of dit nu pootje over is door de bocht of deelname aan een mooie lange toertocht!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven op: www.knsb.nl/uitdaging

Tot donderdag 3 december op de Ireen Wüst IJsbaan!

Ireen Wüst ijsbaan