Koetie Baby & Kids opent in de Heuvelstraat: ‘Ik miste zo’n winkel in de stad!’

Nieuw in Tilburg! Zaterdag 20 augustus opent Juul Zebregs (33) de deuren van haar nieuwe conceptstore in de Heuvelstraat: Koetie Baby & Kids. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier terecht voor alles voor je baby, kids en veel meer. Wij nemen alvast een kijkje in de zaak en stellen eigenaresse Juul een aantal vragen over haar nieuwe winkel. Lees snel verder.

De winkel in de Heuvelstraat – recht tegenover de Oude Markt – opent pas volgende week, maar Juul is al weken druk met de voorbereidingen. “Tot nu toe gaat alles supergoed. Ik heb drie maanden geleden mijn baan opgezegd zodat ik me volledig kan richten op de opening. Ik ben er vrij relaxt onder, maar nu het dichterbij komt, wordt het wel iets spannender.”

Koetie

Juul droomde al jaren van een eigen winkel. Nadat ze zelf een kind kreeg, dook ze in de wereld van de babykleertjes. “Ik miste eigenlijk een winkel in Tilburg waar je duurzame en organische baby- en kinderspullen kan kopen. Toen kwam al gauw het idee om dat zelf op te gaan zetten.” De naam van de winkel is niet uit de lucht komen vallen. “Vroeger noemde iedereen mij thuis altijd ‘koetie’. Het was een soort koosnaampje, mijn vader heeft het ooit verzonnen. Koetie is echt iets van ons wat ik nu kan uitdragen in de winkel.”

De opening van de nieuwe winkel is de buren niet ontgaan. “Alle buren reageren enorm enthousiast. ‘Koetie’ wordt echt iets unieks in Tilburg. De merken die ik hier verkoop, vind je nog niet in de stad. Naast alle leuke items die ik ga verkopen, wil ik ook echt een huiskamergevoel creëren. Ik ben van plan om een speelhoekje te maken voor de kids, zodat de ouders rustig kunnen winkelen. Als ik mijn plannen uitleg aan de mensen die hier even komen spieken, reageert iedereen erg enthousiast.”

Duurzaam

Koetie Baby & Kids richt zicht op ouders van baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. Verder onderscheidt ze winkel zich op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. “Qua segment zou ik zeggen dat we ons richten op het midden-hoog segment. Ik ben gegaan voor Europese merken, die zich richten op duurzame en ecologische productie. Ik wil graag dingen verkopen die lang meegaan en die je kunt bewaren, doorgeven of weer kunt verkopen. De kleuren van deze merken blijven lang mooi en de pasvorm blijft goed. Ik ga geen wegwerp items verkopen.”

Meer informatie

Zoals eerder benoemd, opent de winkel dus op zaterdag 20 augustus. Koetie Baby & Kids is vanaf dan van dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10:00 uur & 17:00 uur. Wil je alvast meer weten over de opening of wil je unieke inkijkjes in de winkel? Zorg dan dat je de Instagrampagina van de winkel volgt.