Koffie, ijs en macarons in diverse smaken: DutchHomemade opent eind november in de binnenstad

Eerder lieten we al weten dat DutchHomemade naar Tilburg komt. De oplettende lezer onder ons heeft misschien al gemerkt dat ze nog niet open zijn. Maar daar komt gelukkig snel verandering in: eind november kunnen we van heerlijke macarons en veel meer gaan genieten!

We moeten dus nog eventjes geduld hebben, want de opening heeft wat vertraging opgelopen. De juiste vergunningen lieten namelijk iets langer op zich wachten. DutchHomemade gaat de deuren nu eind november openen in de Frederiksstraat. Ze hebben erg veel zin in de opening en hopen iedereen te mogen ontmoeten in de nieuwe winkel.

DutchHomemade

DutchHomemade heeft al een locatie in Eindhoven en staat daar bekend om de heerlijke macarons, chocolaatjes, ijs en koffie. Voor wie nog niet bekend is met macarons: de zoetigheid is overgewaaid uit Parijs en binnenkort kun je er dus ook in Tilburg van gaan genieten. Verschil tussen de Franse macarons en de macarons die DutchHomemade verkoopt: ze zijn groter van formaat. Ook goed nieuws voor mensen met een glutenallergie. Ze hebben namelijk een hoop glutenvrije macarons in het assortiment.

Benieuwd naar de smaken macarons die ze straks zullen verkopen? Denk dan aan passion fruit, red velvet, strawberry cheesecake, chocolade, coffee, salted caramel, Dutch cookies & cream en nog veel meer. Het volledige assortiment kun je op de website bekijken.

Meerdere locaties in het land

DutchHomemade is al in Eindhoven gevestigd. Ze openden daar in 2016 de deuren en het concept werd goed ontvangen. Online krijgen ze namelijk veel positieve recensies. Ze hebben ook plannen om zich te gaan vestigen in andere grote steden zoals Amsterdam en Den Haag.