Kok Verhoeven ambassadeur Laurent-Perrier champagne

Laurent-Perrier

Donderdag 7 februari werd bekend gemaakt dat restaurant Kok Verhoeven als 3e bedrijf in Nederland is benoemd tot ambassadeur van het prestigieuze champagnehuis Laurent-Perrier. Kwast Wijnkopers mag als exclusief importeur in Nederland jaarlijks de titel van ambassadeur uitreiken.

Het bijbehorende messing schild werd in feestelijke stijl overhandigd aan eigenaar Hans Verhoeven. ”We zijn ontzettend trots! We werken al aantal jaar met dit prachtige champagnehuis en zijn blij als eerste restaurant in Brabant dit ambassadeurschap te mogen ontvangen’’, aldus Verhoeven.

Martijn Kwast van Kwast Wijnkopers was helder over de keuze voor deze benoeming. ”Kok Verhoeven is een heel mooi familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze werken voor langere tijd met de champagnes van Laurent-Perrier en dragen het huis een bijzonder warm hart toe. Op deze manier willen wij onze waardering laten blijken voor de wijze waarop ze dat uitdragen.’’ Op de vraag waar ze de champagnes graag bij schenken hoeft Verhoeven niet lang te denken. ‘’Fruits de mer! Een van onze specialiteiten. Al dat moois uit de zee past perfect bij de verschillende champagnes van Laurent-Perrier.’’

Komend jaar organiseert Kok Verhoeven een aantal evenementen. Vanwege het ambassadeurschap zal Laurent-Perrier natuurlijk  in de spotlight worden gezet. Op 31 maart staat er een oestermiddag gepland. Onbeperkt oesters voor een vaste prijs, met, natuurlijk, een glas Laurent-Perrier La Cuvée Brut.