Kok Verhoeven vernieuwt Brasserij: trendy, fris en modern

kok verhoeven

In de carnavalsperiode hebben ze bij Kok Verhoeven zeker niet stilgezeten. In anderhalve week heeft het brasserijgedeelte van de zaak een compleet nieuwe uitstraling gekregen. 

Het ietwat verouderde interieur heeft plaatsgemaakt voor een trendy, fris en modern interieur waar gebruik is gemaakt van indigoblauw velvet stof en leren stoelen. Mooie bronzen accenten zorgen voor een extra stukje warmte. Door middel van een hoogglans spansysteem op het plafond, lijkt deze eindeloos waardoor de zaak nog ruimer lijkt. Uiteraard behoudt de brasserij haar gezellige ongedwongen ambiance, alleen dan in een jasje anno 2019.

3-gangenmenu

Zijn jullie benieuwd geworden naar de nieuwe brasserij en het eten dat ze er serveren? Voor €32,50 stel je al je eigen 3-gangenmenu samen, inclusief amuse, brood en frietjes. De brasserij is overigens al drie jaar op rij bekroond met een Bib-Gourmand-waardering van Michelin.

Lunchmenu Kok Verhoeven winnen

In de brasserij kun je ook terecht om heerlijk te lunchen. Extra fijn: wij mogen 2 x 2 lunchmenu’s weggeven. Wil jij kans maken op een verzorgde lunch bij Kok Verhoeven? Vul dan snel de prijsvraag op onze website in. Het lunchmenu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of thee met friandises na.

kok verhoeven