Koken op prachtige locaties, receptionist gezocht, leuke bijbaantjes & meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

leukste vacatures tilburg 22 april

Het is meivakantie en dat is te merken op de weg en in de stad. Wellicht geniet jij nu ook van één of twee weken vrij en ben je aan het nadenken over je professionele toekomst. Mogelijk kom je tot de conclusie dat je toe bent aan een nieuwe baan. Wij zetten de leukste vacatures in de regio Tilburg weer voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

De Smaakmakerij (Catering&Events) zoekt creatieve kok

De Smaakmakerij (Catering&Events) is flink aan het groeien. Daarom zoeken ze naar een zelfstandig werkend kok die het leuk lijkt om te koken op bijzondere locaties. Een kasteel, een weiland, op een rondvaartboot, in een oude hoeven, in Poppodium 013 of in een pop-up restaurant: je kunt er allemaal koken bij De Smaakmakerij. Zin in deze uitdagende baan met volop doorgroeimogelijkheden?

Isah zoekt gastvrouw/receptionist

Isah is op zoek naar een gastvrouw/receptionist. Je houdt je bezig met diverse administratieve werkzaamheden zoals de cursusadministratie en bent ook met de bediening van de telefooncentrale aan de slag. Je bent het gezicht van Isah en zorgt voor een hartelijke ontvangstbeleving van de gasten. Het betreft een functie van 40 uur per week. Je ontvangt een salaris tussen de €2300,- en €2750,-, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen, eindejaarsuitkering bij behalen bedrijfsdoelstellingen en komt te werken in een hecht team met een informele werksfeer.

Het Ketelhuis zoekt floormanager

Op zoek naar een leuke horecabaan met verantwoordelijkheden? Dan is deze job misschien iets voor jou. Als floormanager ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten bij Het Ketelhuis. Je kunt gebruik maken van het kantoor, bent verantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen, assisteert in leidinggeven, begeleidt en stimuleert medewerkers en bent oplossingsgericht.

De Voltage zoekt activiteiten medewerker (bijbaan)

Zoek jij een flexibele bijbaan, wil je werken in een jong & enthousiast team, profiteren van 40% korting op activiteiten en leuke personeelsuitjes? De Voltage is op zoek naar jou! Je wordt bij verschillende activiteiten ingedeeld. Van vrijgezellenfeesten tot kinderfeesten tot bedrijfsuitjes. Van Re-Ball tot Sumoworstelen en van Lasergamen tot Escaperooms.

Meer leuke vacatures

Bovenstaande vacatures zijn slechts een kleine greep uit het vacatureaanbod in de regio Tilburg. Hieronder vind je nog meer leuke vacatures.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden