Kom in drie stappen over je carnavalskater heen

Carnavalskater

Carnaval is weer officieel voorbij en dat zul je misschien ook wel merken. De carnavalskater slaat toe en de strips paracetamol liggen binnen handbereik. Maar hoe zorg je er voor dat je niet in een dipje raakt deze dagen na carnaval?

Wij helpen je in deze drie stappen over deze carnavalskater heen.

1. Nagenieten

Woensdag 10 februari kun je als afsluiter van carnaval haring komen happen bij Slagroom, de Slijterij of Bojangles. Met een borreltje erbij kun je gezellig bijkomen van de afgelopen dagen.

Heb je nog helemaal geen tijd gehad om een kijkje te nemen in onze fotoalbums? Geniet nog even na met alle carnavalsfoto’s en misschien kom je jezelf nog tegen.

Mocht je Kwèèkers-collectie nog niet compleet zijn dan kun je in de dagen na carnaval nog een stapeltje op komen halen bij het kantoor van Tilburg.com.

2. Schade herstellen

Met al dat bier en gefeest sneuvelt er nog wel eens een telefoon. Moet jouw mobieltje gemaakt worden? Bij CallStars kunnen ze deze binnen 30 minuten voor je repareren.

Kon jij je fiets na het carnavallen niet meer terugvinden? Neem een kijkje bij AFAC aan de Koopvaardijstraat 19a. Als je fiets hier staat, kun je hem voor €10,- meenemen. Voor andere verloren voorwerpen kun je bij de gemeente terecht.

Kan jouw carnavalspèkske wel een schoonmaakbeurt gebruiken voordat hij weer in de kast gehangen wordt? Breng dan een bezoekje aan de stomerij. Dit kan bij Stomerij Koningsplein, bij de PLUS of bij Kledingreparatie Perfect.

3. Even bijkomen

Studio staat de hele maand februari voor je klaar met hun katersmoothie. Na zo’n vitamineboost voel jij je snel beter. Of ga naar een van de markten in Tilburg. Hier vind je de nodige vitamines en kun je vette vis aanschaffen. Je lichaam kan dit wel gebruiken na vijf slopende dagen.

Is jouw bankrekening ook leeg? Bekijk dan ook eens onze prijsvragen waar je gratis prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld tickets voor het bijkomen met een dagje sauna bij City Sauna voor twee personen.

Ben je na deze drie stappen weer toe aan een biertje? Je kunt de Kruikenmunten die je over hebt nog tot 12 maart 2016 inleveren bij alle deelnemers. Bij Taste! zijn de munten met hun eigen logo na carnaval zelfs het dubbele waard.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!