Kom naar het Ondernemers Event van Van Boekel bij Riddershoeve

Het Ondernemers Event zal plaats vinden in de Riddershoeve, ‘t Zwaantje 1 Berkel-Enschot op maandag 14 mei a.s. vanaf 19.30 uur.

Naast de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje uw netwerk verder uit te breiden wordt u geinspireerd door twee bekende ondernemers. Twee zeer verschillende succesvolle ondernemers met ieder een geheel eigen verhaal! Als eerste zal de bekende Brabantse top ondernemer Jan Meurs gaan vertellen over “Zakendoen in de toekomst”. Ras Tilburger Jan Meurs bedenker van de succesvolle Jumbo-, Lekker en Laag- en Etenstijd- formule is een inspirerende spreker en ondernemer.

Daarna zal Ruud Bredewold ondernemer, schrijver en bevlogen spreker een lezing houden over “Ga heen en ontvolgt mij” over het hier en nu. Wie volg ik en wie ben ik? Over ondernemen vanuit je hart, kansen zien en over gunning en gunnen, over falen en succes. Beiden zullen u zeker inspireren en u aan het denken zetten.

Het programma ziet er als volgt uit:
1. 19.30 uur ontvangst
2. 20.00 uur welkomstwoord
3. 20.15 uur Jan Meurs
4. 20.45 uur Ruud Bredewold
5. 21.45 uur presentatie nieuwe B4B-magazine
6. 22.00 uur borrel

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verzoeken wij u vriendelijk om u aan te melden voor 8 mei 2012 via onderstaande link.
www.vanboekel.nl/events