Kom werken bij ons en verdien veul

Openingstijden vervroegen
Doordat de horeca eerder dicht moet, zijn er een aantal horecazaken die besluiten hun deuren eerder te openen. Live Tilburg is er daar een van. De kroeg aan de Korte Heuvel vervroegd de openingstijden met drie uurtjes. Uiteraard is het reserveren van een tafeltje verplicht en kun je verder genieten van alles wat de Live te bieden heeft. Dus lekkere muziek, het krokodillen shotjesspel en veel meer.

Ook bij Bruin Kafee aan het Piusplein vervroegen ze de openingstijden. Ze leggen meer de nadruk op ontbijten, lunchen en dineren. Uiteraard kun je er nog steeds een borrel drinken, maar wel tot 22:00 uur. Ook de volgende zaken vervroegen hun openingstijden:

  • Live aan de Korte Heuvel
  • Shoco aan de Korte Heuvel
  • Café de Baret aan het Piusplein
  • The Cat’s Back aan de Paleisring
  • Café Jack’s in de Tuinstraat
  • De Lollipop aan de Paleisring
  • Kaffee ’t Buitenbeentje aan de Korte Heuvel

Vroeg pieken
Café Bakker bericht op Facebook creatief met een foto van drie pieken uit een kerstboom. De verwijzing wordt uiteraard gemaakt naar vroeg pieken. Dus lekker op tijd – helemaal binnen de coronaregels – borrelen en lekker op tijd naar huis. Ben je de dag erop ook lekker fris. Overigens kiest Café Bakker ervoor om de komende drie weken 4 dagen in plaats van 5 dagen te openen. Van donderdag tot en met zondag welteverstaan.

Bij The Cat’s Back kun je ook nog steeds genieten van een heerlijke borrel in een relaxte sfeer met muziek van dj’s, maar gaan ze uiteraard ook eerder dicht. Zo organiseren ze op de vrijdagen een vrijdagmiddagborrel met verschillende acties. Ook de buurtjes van Gin Fizz doen mee met een vrijdagmiddagborrel inclusief happy hour tussen 16:00 – 17:00 uur.

Ook bij Café de Baret kun je blijven genieten van een sitdown feestje. Ze laten maximaal 30 personen toe en zijn geopend van 16:00 – 22:00 uur.